Relacja z Totunia
Relacja z Totunia
NO impreza udana byla a tak właśćiwie to kots z bts-u byl ? a tu are fotek
A to ta alponka co kiedys na allegro byla za 40tys zl ahhaha
na zywo jeszcze gorsza
to kilka fotek o pogorszonej jakosci reszty narazi neiche mis ie wrzucac moze pozniej zostawie kompa nanoc i wrzuce restze fotek
ps ponad 700MB z jednego aparatu
A to ta alponka co kiedys na allegro byla za 40tys zl ahhaha
na zywo jeszcze gorsza
to kilka fotek o pogorszonej jakosci reszty narazi neiche mis ie wrzucac moze pozniej zostawie kompa nanoc i wrzuce restze fotek
ps ponad 700MB z jednego aparatu
Ktoś z bts-u
To ja z żoną , oraz żony 540.Powiem jedno szkoda ,że nie mogliście być na tym zlocie -było zaje-fajnie. Dzięki kolegom z klubu Vabik ,że nas adoptowali.
no ładne E24...
Nie ciągło i nie ciągnie mnie tam nigdy.
Dla mnie najfajniejsza atrakcja to byłaby podróż tam i powrotna na kilka beemek z CB Radiem, palenie gumy i inne zarzynania Toruńskie można sobie zafundować np na parkingu przy gwarusiu
Ale w sumie już mi tęskno za jakimś spotem czy dwu dniową imprezką...
Z opinii stałych bywalców to z roku na rok jest coraz gorzej i niestety liczba buraków przewyższa ponoć liczbe miłośników marki.
pozdrawiam
Nie ciągło i nie ciągnie mnie tam nigdy.
Dla mnie najfajniejsza atrakcja to byłaby podróż tam i powrotna na kilka beemek z CB Radiem, palenie gumy i inne zarzynania Toruńskie można sobie zafundować np na parkingu przy gwarusiu
Ale w sumie już mi tęskno za jakimś spotem czy dwu dniową imprezką...
Z opinii stałych bywalców to z roku na rok jest coraz gorzej i niestety liczba buraków przewyższa ponoć liczbe miłośników marki.
pozdrawiam