Relacja ze Spotu ;] 14.10.2007
dobra postanowilem zalozyc osobny temat by bylo to w miare przejrzyste i skladne , wy teraz pewnie bawicie sie w Plazie to ja wrzucam foty , sory za jakos itp. ale niemialem Veny tworczej
zatem
zatem
Ostatnio zmieniony 2007-10-14, 18:46 przez zawias, łącznie zmieniany 3 razy.
Bylo spoczko ale myslalem ze bedziemy cos gadac na temat roczku....niestety do 16:30 nie poruszono tematu wiec sie z Michalem z siodemy zwinelismy , no a jak wracalismy sprawdzalismy ile dala fabryka i to bylo najfajjniejsze jak przy 220km/h slyszalem wiaterek w niedomknietej szybie bo styki chyba sie ziaraly
najlepsze jest to ze ja jadac 220 mialem 1cm do odciecia a Michal jadac tuz za mna dzwoni i sie pyta czy juz moze wrzucic 6stke Buehe myslalem ze wyjde z siebie
najlepsze jest to ze ja jadac 220 mialem 1cm do odciecia a Michal jadac tuz za mna dzwoni i sie pyta czy juz moze wrzucic 6stke Buehe myslalem ze wyjde z siebie
bylo fajnie od rudy zaczac przez przejarzdzke przez plaze focus na parkingu z tarku skonczac potem wyrzerka oczywiscie KEBAB hehehe a potem kregle ... alaa moje palceeee ale bylo zajedwabiscie oby wiecej takich spotkan. szkoda ze na ten roczek nie jade
PS: Ola chiala mnei zabic kulami dobrze ze krzysiek tego nie widzial hehehe
PS: Ola chiala mnei zabic kulami dobrze ze krzysiek tego nie widzial hehehe
Nic dodac nic ujac poprostu bylo zajefajnie!!! Ciesze sie bardzo ze poznalem forumowiczow z dalasz sympatyczni ludzie jak i wszyscy uczestnicy!! a co do kregli na 1 raz prawie wygralem z kolebka hihi bylo niezle super pozdrawiam