Zbiórki przed zlotem

Wszelkie szczegóły dotyczące Zlotu
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

_Marcin_ ale mi chodzi o miejca blizej terenu zlotu i w godzinach pozniejszych tzn. tak zeby uczestnicy na 10 byli na miejscu :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Senoy
Małopiszący

Post autor: Senoy »

a co powiecie na Rybnik dworzec KM obok McDonalds i BP zaraz przy trasie 78 Trasa Gliwice - Chałupki wiec wszyscy z okregu katowic i gliwic bedą tamtędy jednak jechać :) ?? bedzie to niedziela wiec autobusów bedzie niedużo a i dość duzo miejsca jest tam na parkingu :) zaraz obok jest też małe tesco jak by dworzec był nie teges :) a godzina to nie wiem 9:15 ?? Jak co to droge znam na strzody wiec moge poprowadzić jesli była by taka potrzeba :)
biernus

Post autor: biernus »

Jastrzebie rusza o ktorej i skad?
My prawdopodobnie bedziemy w 2 autka.
dawidos

Post autor: dawidos »

to ja mam pomysl ... Wszczyscy którzy pojadą przez Pszczyne to proponuje tam bedzie zbiórke pod Kauflandem tak jak ostatnio około 8.30 , pozniej jedziemy do ¯or pod c.h. Auchan około 9.00 , nastepnie do Rybnika na dworzec , i całą ekipą dalej .... Co wy na to ?????
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: zdziaszek »

Senoy pisze:a co powiecie na Rybnik dworzec KM obok McDonalds i BP zaraz przy trasie 78 Trasa Gliwice - Chałupki
Moim zdaniem nie jest to dobry pomysł.
Po pierwsze jest zakaz wjazdu na dworzec za wyjątkiem autobusów.
Po drugie jesl chodzi o to małe tesco to miejsca też tam zbyt wiele niema dla wszystkich.
Po trzecie jest to już w centrum i jeśli ktoś nie zn rybnika może mieć problemy z dobrą lokalizacją tego terenu.

Ale tak jak pisze, to tylko moje zdanie...

Bardziej bym proponował na parkingu przy Carefurze lub naprzeciw - pod kąpieliskiem ruda. Paktycznie jeśli ktoś jadąc do nas zapyta o Rude, Carefour czy też stadion MOSi-u to prawie każdy z miejscowych mu wskaże drogę. Jest to napewno bardzo dobra lokalizacja dla jadących od gliwic (drogą 78) a także z katowic. Jadącym od żor odbicie z trasy n rondzie gliwickim o 1km też napewno nie stworzy problemu...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."

PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT :)
Juniorek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Juniorek »

jestem za zdziaszek, bez problemu tam dojade to o któej tam jest zbiurka??
:bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Juniorek, a nie jedziesz ze mną/ z nami? :razz:
SZYBKI

Post autor: SZYBKI »

hmm a ja przyjade z kumplem e34 albo z buta bo to niedaleko :D
Gość

Post autor: Gość »

No to faktycznie lepszy pomysł :) tyle ze lokalizacja tesco czy dworca jest też przy 78 i problemem by nie było :) ale carrefour jest niemalze idealny później tylko pytanie czy przez miasto czy przez orzepowice :) i zesmy są w domu :P
master3d

Post autor: master3d »

dawidos pisze:to ja mam pomysl ... Wszczyscy którzy pojadą przez Pszczyne to proponuje tam bedzie zbiórke pod Kauflandem tak jak ostatnio około 8.30 , pozniej jedziemy do ¯or pod c.h. Auchan około 9.00 , nastepnie do Rybnika na dworzec , i całą ekipą dalej .... Co wy na to ?????
No oki w razie czego można się podpiać? Bo w sumie lepiej w pszczynie sie zebrac jak bede jechac z myslowic
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

master3d, w Pszczynie sa male objazdy dla informacji. Ale jesli sie znasz to nie bedziesz mial problemu dojechac na Zory.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Senoy
Małopiszący

Post autor: Senoy »

moze nie na dworzec tylko ten carrefour kurde zapomniałem sie ostatnio lognać i jako gość sie napisało :) tylko o której
ABDI

Post autor: ABDI »

Myślę, że tan parking pod rudą będzie najlepszy i może zbiórka około 9.00??[ choć nie jestem pewien do końca czy uda mi się dojechać]
Gość

czesc ja słyszałem o jakies zbiórce w katowicach pod IKE¡ o 8.30 ma byc kilkadziesiąt bawarek kto jedzie??robimy liste obecnosci....

1.Madziar.Chorzów
Gość

jak wyglada sprawa ze zbiorka w wodzislawiu ?
ODPOWIEDZ