Wrażenia po II Zlocie BTS-u
Wrażenia po II Zlocie BTS-u
a wiec jest mi niezmiernie milo podziekowac wszystim za uczestnictwo w naszym II Zlocie. Pogoda dopisala i frekwencja tez (257 Bawarek). Mam nadzieje ze sie podobalo i za rok znowu sie spotkamy. Chcialbym zeby w tym temacie nie wklejano zdjec bo jest od tego odpowiedni DZIAŁ . Kazde opinie milo widziane. Te pozytywne jak i negatywne, zeby kolejnym razem bylo jeszcze lepiej. Jedynym powaznym minusem bylo to ze zabraklo dla nas barierek ktore mialy byc ze wzgledu na koncert ktory byl powiazany z Dniami Rydultow.
Jeszcze raz Wszystkim dziekuje
Jeszcze raz Wszystkim dziekuje
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
było fajnie dużo fajnych aut. przyjechało kilka samochodów z czech i teraz czytam u nich na forum ze byli bardzo pozytywnie zaskoczeni, ze mamy dużo fajnych bawarek i dużo pięknych dziewczyn ogólnie bardzo im się podobało.
A do mnie taki minus ze nie było żadnych budek z jedzeniem i piciem. nie chodzi mi tu o piwo tylko normalny napój czy woda.No chyba ze było a przeoczyłem.
A do mnie taki minus ze nie było żadnych budek z jedzeniem i piciem. nie chodzi mi tu o piwo tylko normalny napój czy woda.No chyba ze było a przeoczyłem.
-
- Małopiszący
Wrażenia ogólnie bardzo pozytywne. Kilka naprawde ciekawych autek, no i kilka sztuk takich które nie powinny zostać wpuszczone na teren zlotu Wiem.. BMW to BMW ale nosz... bez przesady Brak gastronomi też był pewneo rodzaju minusem. Propozycja: ¯adnej pamiątki po pierwszym jak i drugim zlocie niema A szkoda.. pomyślcie może za rok o jakichś smyczach czy też innych breloczkach. Napewno większość jest w stanie zapłacić te 20zł za wjazd i mieć do tego pamiątke a nie tylko naklejke na szybie
I jeszcze taka sugestia co do konkurencji na najładniejsze auto zlotu... ponad 20 letnie auto nie może konkurować z autem które dopiero co wyjechało z salonu bo ot moim zdaniem mija się z celem. e24 i e30 wymiatału ale co tam robiło np. e60 i e46 które miało tylko zmienione felgi a takie auta jak niebieska e30 cabrio, niebieska e30 sedan musiały obejśćsię smakiem. Wiem, że to jest temat rzeka, że tego konkursu nieda przeprowadzić się "sprawiedliwie" ale pomyślcie następnym razem nad podzieleniem tego konkursu na jakieś kategorie wiekowe Pozdrawiam i do zobaczenia (mam nadzieje) za rok
I jeszcze taka sugestia co do konkurencji na najładniejsze auto zlotu... ponad 20 letnie auto nie może konkurować z autem które dopiero co wyjechało z salonu bo ot moim zdaniem mija się z celem. e24 i e30 wymiatału ale co tam robiło np. e60 i e46 które miało tylko zmienione felgi a takie auta jak niebieska e30 cabrio, niebieska e30 sedan musiały obejśćsię smakiem. Wiem, że to jest temat rzeka, że tego konkursu nieda przeprowadzić się "sprawiedliwie" ale pomyślcie następnym razem nad podzieleniem tego konkursu na jakieś kategorie wiekowe Pozdrawiam i do zobaczenia (mam nadzieje) za rok
- Madziare_rk
- Małopiszący