Wrażenia po II Zlocie BTS-u

Wszelkie szczegóły dotyczące Zlotu
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Wrażenia po II Zlocie BTS-u

Post autor: Krzys »

a wiec jest mi niezmiernie milo podziekowac wszystim za uczestnictwo w naszym II Zlocie. Pogoda dopisala i frekwencja tez (257 Bawarek). Mam nadzieje ze sie podobalo i za rok znowu sie spotkamy. Chcialbym zeby w tym temacie nie wklejano zdjec bo jest od tego odpowiedni DZIAŁ . Kazde opinie milo widziane. Te pozytywne jak i negatywne, zeby kolejnym razem bylo jeszcze lepiej. Jedynym powaznym minusem bylo to ze zabraklo dla nas barierek ktore mialy byc ze wzgledu na koncert ktory byl powiazany z Dniami Rydultow.

Jeszcze raz Wszystkim dziekuje :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

było fajnie dużo fajnych aut. przyjechało kilka samochodów z czech i teraz czytam u nich na forum ze byli bardzo pozytywnie zaskoczeni, ze mamy dużo fajnych bawarek i dużo pięknych dziewczyn :wink: ogólnie bardzo im się podobało.

A do mnie taki minus ze nie było żadnych budek z jedzeniem i piciem. nie chodzi mi tu o piwo tylko normalny napój czy woda.No chyba ze było a przeoczyłem.
dawidbili320
Małopiszący

Post autor: dawidbili320 »

Witam mi sie bardzo podobało:) jestem bardzo zadowolony i czekam na nadejscie nastepnego dnia takiego jak dzisiaj a moze i lepszego. Pozdrawiam wszystkich BMW maniakow;)
SZYBKI

Post autor: SZYBKI »

nic dodać nic ując :) mi sie podobało :)
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Aurel, wrzuć linka do forum ;)
Impreza udana, gratulacje! Szkoda że część aut pojechało dość wcześnie :(
BlooMen

Post autor: BlooMen »

Wrażenia ogólnie bardzo pozytywne. Kilka naprawde ciekawych autek, no i kilka sztuk takich które nie powinny zostać wpuszczone na teren zlotu :/ Wiem.. BMW to BMW ale nosz... bez przesady :/ Brak gastronomi też był pewneo rodzaju minusem. Propozycja: ¯adnej pamiątki po pierwszym jak i drugim zlocie niema :( A szkoda.. pomyślcie może za rok o jakichś smyczach czy też innych breloczkach. Napewno większość jest w stanie zapłacić te 20zł za wjazd i mieć do tego pamiątke a nie tylko naklejke na szybie :P
I jeszcze taka sugestia co do konkurencji na najładniejsze auto zlotu... ponad 20 letnie auto nie może konkurować z autem które dopiero co wyjechało z salonu bo ot moim zdaniem mija się z celem. e24 i e30 wymiatału ale co tam robiło np. e60 i e46 które miało tylko zmienione felgi a takie auta jak niebieska e30 cabrio, niebieska e30 sedan musiały obejśćsię smakiem. Wiem, że to jest temat rzeka, że tego konkursu nieda przeprowadzić się "sprawiedliwie" ale pomyślcie następnym razem nad podzieleniem tego konkursu na jakieś kategorie wiekowe :) Pozdrawiam i do zobaczenia (mam nadzieje) za rok :D
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

BTW! Podajcie wyniki konkursów - nie zawsze było wszystko słychać :/ :)
Ariel

Post autor: Ariel »

bylo dobrze ;) dzieki za wspolna impreze :D
chyba zostane wodzirejem :P
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

wrażenia po zlocie super ale zawsze moglo byc lepiej ja zlot odebalem bardzo dobrze nie tylko ja mam nadzieje jakas nagroda wpadla :mrgreen: ale w przyszlym roku bedzie lepiej
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Dyzio

Post autor: Dyzio »

Moim zdaniem zlot był super :smile:
danielswd
Małopiszący

Post autor: danielswd »

No zlocik pierwsza klasa... Drift najlepszy :bmw:
:D
Tomas1962

Post autor: Tomas1962 »

Dyzio, Kuki, Zlot Był Bardzo Udany...Najlepszy Był Nasz Grill Z Felgi :bmw:
Ponad 250 BMW...Ładnie Za Rok Musi Być Lepiej :grin:
tina
Zaawansowany forumowicz

Post autor: tina »

Kuki pisze:jakas nagroda wpadla
Tak Kuki, za NAJBRUDSZY silnik :lol: Już od dzisiaj zbieraj syf pod maską, żeby za rok nikt Ciebie nie próbował pobić :D
Tomas1962

Post autor: Tomas1962 »

tina, Masz Racje...Kuki A ty za rok daj tam do silnika moze kiełbasy albo pomidor....
Awatar użytkownika
Madziare_rk
Małopiszący

Post autor: Madziare_rk »

BYło super,było na czym oko zawiesić :razz: duża frekwencja, ładna pogoda a co do uwag to tak jak już poprzednicy pisali...słaba gastronomia ale z roku na rok będzie coraz lepiej :bmw: pozdrowienia dla wszystkich którzy tam wczoraj byli
Obok chwil, które mo¿na prze¿yæ siê nie przebiega
ODPOWIEDZ