Zna ktoś ta e39 z Rybnika? moge liczyć na pomoc w oględzinah
Zna ktoś ta e39 z Rybnika? moge liczyć na pomoc w oględzinah
http://otomoto.pl/bmw-530-bmw-530d-m-pa ... 72542.html
przed chwilą pokazała sie. zna ktoś? jeszcze nie dzwoniłem ale myśle jutro ją obejrzeć. pomógł by ktoś bo nie jest bezwypadkowa.....
przed chwilą pokazała sie. zna ktoś? jeszcze nie dzwoniłem ale myśle jutro ją obejrzeć. pomógł by ktoś bo nie jest bezwypadkowa.....
zawiasa sobie wez do blachy i lakieru jak jest chetny bo i tak jezdzi w te okolice na "zbiory organow do przeszczepu" ;-) a co do mechaniki to tutaj masz w zasadzie dwa wyjscia...jedno to podpiac pod komputer zalatwiajac sobie znajomego mechanika ( po przejechaniu sie samochodem jakies 15 minet ) dajac za to 100 i albo wtedy brac auto albo nie... zalezy co wyskoczy......a drugie to brac w ciemno...komputer zawsze pokaze jakies bledy jednak nie powiem Ci czy sa tam daty ( zeby sprawdzic czy cos nie bylo kaseowane na 15 sek przed przyjadem chetnego ) ktore pomoga w sprawdzeniu samochodu...silnik myty nie byl wiec czy bylo cos robione od razu zobaczysz...reszta wyjdzie z czasem...zreszta lepiej dac 100 za faceta z kompem i zostawic samochod niz wytargowac 100 na paliwo i nie dojechac do domu
swoja droga nie kapuje kasowania rejestracji na aukcjach...
zapytaj tez o VIN i sprawdz co tam powinno siedziec na OEMie...im wiecje wiesz tym mniej Cie zaskoczy
swoja droga nie kapuje kasowania rejestracji na aukcjach...
zapytaj tez o VIN i sprawdz co tam powinno siedziec na OEMie...im wiecje wiesz tym mniej Cie zaskoczy
darcyn miałes takiego samego diesla w byłej e39 wiec jezeli chodzi o silnik to chyba wiesz czego mozesz sie spodziewac, czyli jak powinien chodzic.
Pamietaj ze im wiecej bedziesz zadawac niewygodnych pytan a gosc bedzie sie gubił w zeznaniach tym bardziej musisz byc ostrozny wiem to po sobie.
Pamietaj ze im wiecej bedziesz zadawac niewygodnych pytan a gosc bedzie sie gubił w zeznaniach tym bardziej musisz byc ostrozny wiem to po sobie.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Tego nigdy nie wiadomo Zresztą miałeś już ten silnik to wiesz jaki jest... Masz o nim jakies pojęcie a do Rybnika masz 70km tak więc majątku nie wydasz na wachędarcyn pisze:a kto ma lekką.... może tylko popisuje się w centrum.
Przyjedź i zobacz. Wg mnie wizuwalnie jest ok, ale moja opinia jest niepełna bo widuję auto przeważnie w ruchu i ciężko cokolwiek dojżeć
o 18 jestem ustawiony jakby co. mieszka gdzies w centrum, czy koło centrum
[ Dodano: 15 Lipiec 2010, 14:00 ]
up.
widziana
termostat
piksele
11 dziur po gradzie
brak kluczy w bagazniku, tylko do kół
brak ksiazki serwisowej
potężnie sprane lampy z przodu
oc zaraz się kończy
środek dość ładny. silnik i zawieszenie ok. opony jak nowe
nie spodobała mi się. nie wiem. chyba czasy świetności e39 kończą sie.
ta warta jest 32000, nic więcej
[ Dodano: 15 Lipiec 2010, 14:03 ]
_Rafał_, jak chcesz 36000 to wezmę
czuje w kościach że za rok te auta będą latac po 30 000 max
[ Dodano: 15 Lipiec 2010, 14:00 ]
up.
widziana
termostat
piksele
11 dziur po gradzie
brak kluczy w bagazniku, tylko do kół
brak ksiazki serwisowej
potężnie sprane lampy z przodu
oc zaraz się kończy
środek dość ładny. silnik i zawieszenie ok. opony jak nowe
nie spodobała mi się. nie wiem. chyba czasy świetności e39 kończą sie.
ta warta jest 32000, nic więcej
[ Dodano: 15 Lipiec 2010, 14:03 ]
_Rafał_, jak chcesz 36000 to wezmę
czuje w kościach że za rok te auta będą latac po 30 000 max