Witam kolegów z BMW TEAM ŚLĄSK,
Mam sprawę... Czy znalazłby się któryś z was, kto miałby czas w tą niedziele i pomógłby mi w oględzinach jednej beemki w Katowicach? Przyjadę sam z Bydgoszczy, bo trochę daleko żeby kogoś angażować... Jeśli ktoś się zgłosi to z góry dziękuję - oczywiście nic za darmo;) Jestem już wstępnie umówiony z gościem na ok 12stą godzinę. Chyba, że znacie jakąś SKP, która jest czynna w niedzielę, bo szukałem w necie i nic nie moglem znaleźć
Do kontaktu podaje gg i tel (daj syg, to zadzwonię), lub piszcie na forum.
gg 13782009 (zawsze niewidoczny)
tel. 602-887-664
Pozdrawiam,
Marcin - forumowicz z Bydgoskiego Klubu Bawarek[/list]
Potrzebuje pomocy w oględzinach auta w Katowicach
kompa mam razem z kablem problem tylko taki ze bateria umarla ale jutro postaram sie zainstalowac inpe na drugim albo zalatwie przetwornice do pradu na jutro...i dam znac dokladnie...akurat E39 to lubie ;]
jak mi powiesz jutro dokladnie o ktorej to ja Ci powiem czy bede wolny w niedziele o tej godiznie ale raczej na 90% bede mial czas w niedziele...bo bede odpoczywal
jak cos to gadu 1419854 lub pw
PS jak mozesz to dawaj VIN to sie ja rozkoduje zeby wiedziec co powinno byc w samochodzie
jak mi powiesz jutro dokladnie o ktorej to ja Ci powiem czy bede wolny w niedziele o tej godiznie ale raczej na 90% bede mial czas w niedziele...bo bede odpoczywal
jak cos to gadu 1419854 lub pw
hahaha pewniedarcyn pisze:mam czujnik i z belexem tworzymy całość tyle że nie wstane o tej...
PS jak mozesz to dawaj VIN to sie ja rozkoduje zeby wiedziec co powinno byc w samochodzie
Ostatnio zmieniony 2012-02-16, 21:04 przez BeleX, łącznie zmieniany 1 raz.
...tak znowu sie czepiam...
W Katowicach nie wiem, ale w niedzielę jest giełda samochodowaMarcinktk pisze: Chyba, że znacie jakąś SKP, która jest czynna w niedzielę, bo szukałem w necie i nic nie moglem znaleźć
w Mysłowicach więc tam na bank są otwarte co najmniej dwie stacje...
A spod dworca w Katowicach na giełdę do Mysłowic jest max. 10km
więc przy okazji jazda próbna "wpadnie"
Mysłowice ul. Obrzeżna Północna
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)