Złodzieje w A3
Złodzieje w A3
Panowie gdyby ktoś widział gdzieś w swojej okolicy dziwnie kręcące się audi a3, jakis ciemny kolor na xenonie. Początek rejestracji TJE to piszcie w razie czego. Wczoraj prawie zwinęli auto mojej lasce ale dali rade uciec i mnie i policji. Audi a3 ten pierwszy model.
a co chcieli podprowadzić jeśli można spytać?
jest tylko jedna SILESIA, a jej granica jest na Przemszy
www.katarzyna-kaczmarczyk.pl - fotografia ¶lubna, dzieciêca, portretowa... z pasją
o2o Yamaha XJ600N
www.katarzyna-kaczmarczyk.pl - fotografia ¶lubna, dzieciêca, portretowa... z pasją
o2o Yamaha XJ600N
nie rozumiem do czego pijesz - wszak kolega napisał, że 'prawie zwineli', więc? a opis 'Audi a3 ten pierwszy model' rozumiem że odnosi się do auta, jakim się poruszali
o2o Yamaha XJ600N
o2o Yamaha XJ600N
Marcin koledze chodzilo o model auta jaki chcieli podprowadzicMarcin pisze:Wuipe, nim coś napiszesz to postaraj się choćby rzucić okiem na temat od początku.
To samo zrób teraz
czytajmy ze zrozumieniem
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
bingodjmario pisze:Marcin koledze chodzilo o model auta jaki chcieli podprowadzicMarcin pisze:Wuipe, nim coś napiszesz to postaraj się choćby rzucić okiem na temat od początku.
To samo zrób teraz
czytajmy ze zrozumieniem
o2o Yamaha XJ600N
o2o Yamaha XJ600N
bigboss pisze:Wczoraj prawie zwinęli auto mojej lasce ale dali rade uciec i mnie i policji.
Autoa co chcieli podprowadzić
Czy to ważne jaką furę chcieli wyrwaćMarcin koledze chodzilo o model auta jaki chcieli podprowadzic
Moim zdaniem nie ma różnicy między zdezelowanym kaszlakiem, a np. C-klasą.
W każdym przypadku za coś takiego powinno ucinać się rękę i wydłubywać oko
O to mi chodziłoWuipe pisze:nie rozumiem do czego pijesz
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)