Skradziona BeMka 325 ci Cabrio
Skradziona BeMka 325 ci Cabrio
Witam jestem nowy na forum, nie wiem czy dokładnie tu mogłem udzielić tej informacji o kradzieży Mojej Bejki ale daje i staram sie dawać wszędzie gdzie to możliwe by ją odzyskać. A wie jeśli ktoś widział w Katowicach i okolicach (Mysłowice, Mikołów , Jaworzno...) Ciemno granatowe BMW Cabrio 325 CI E46 Rejestracja PTU 77LJ nisko zawieszona, Felga DOTZ HANZO 17'. Znaki szczególne, urwany znaczek z tylej klapy, pęknięty klosz migacza od str kierowcy z przodu, i w niektórych miejscach na masce i tylnej klapie odpadał klar. w środku szara skóra. Daje orientacyjne zdjęcia bo niedawno została zakupiona prze zemnie i nie zdążyłem jej akurat zrobić zdjęć. Jeśli ktoś widział wie czy cokolwiek pożytecznego w sprawie proszę o pilny kontakt Michał 511040591 !!!!!
Dodam pewną cenną informacje, jeśli ktoś znajdzie auto, zatrzyma kierowce, lub powie mi gdzie ono stoi i odzyskam auto to Gwarantuje nagrodę 1000zł !!
Teraz powinny chdzić oba
Dodam pewną cenną informacje, jeśli ktoś znajdzie auto, zatrzyma kierowce, lub powie mi gdzie ono stoi i odzyskam auto to Gwarantuje nagrodę 1000zł !!
Teraz powinny chdzić oba
Ostatnio zmieniony 2010-07-06, 14:44 przez majkikce, łącznie zmieniany 5 razy.
E46.....bardzo ladna sztuka...bede sie rozgladal telefon zapisalem...przykro mi
moze to zabrzmi tak dziwnie....rozumiem ze autko swiezo kupione... ale jezeli auto bylo przywiezione z innego woj i mialo jakies zabezpieczenia...a raczej mialo jak znam zycie to nie chce tutaj nikogo oskarzac ale warto zerknac na poprzedniego wlasciciela...jezeli np nie bylo wszystkich kluczykow lub cokolwiek bylo nie tak przy transakcji
moze to zabrzmi tak dziwnie....rozumiem ze autko swiezo kupione... ale jezeli auto bylo przywiezione z innego woj i mialo jakies zabezpieczenia...a raczej mialo jak znam zycie to nie chce tutaj nikogo oskarzac ale warto zerknac na poprzedniego wlasciciela...jezeli np nie bylo wszystkich kluczykow lub cokolwiek bylo nie tak przy transakcji
auto ukradł brat mojej laski, który od ostatniego czasu tzn pół roku w ogóle nie pracował i w sumie "zył" z niezłych przekrętów, i sprzedaży zioła i rożnych ciekawych specyfików do nosa, i ostatnio wrócił do domu po 4 dniach i matka kazała mu się wynosić a gdy ja byłem z moją laską na spacerze on wziął dowód i klucze z biurka i ze spakowaną torbą z ciuchami wyjebał z domu i tyle go widzieli od czwartku (tj 01.07.2010r) tamtego tygodnia
a wiem ze tego gościa co ukradł tzn mojej brat robił już komuś innemu przekręty
http://www.patrykhasiak.pl/
to jego zdjęcie
a wiedziano go w tym aucie w piętek w Katowicach na osiedlu wtosa i na giszowcu
a wiem ze tego gościa co ukradł tzn mojej brat robił już komuś innemu przekręty
http://www.patrykhasiak.pl/
to jego zdjęcie
a wiedziano go w tym aucie w piętek w Katowicach na osiedlu wtosa i na giszowcu
oczywicie bede sie rozgladal a ten gosc wyglada mi na leszcza wiec jakbym go chwycil to napewna mi miche oklepana.
Informujcie na biezaco co z tym tematem.
Aha tak na marginesie gratki przyszłego szwarga
Informujcie na biezaco co z tym tematem.
Aha tak na marginesie gratki przyszłego szwarga
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany