Film
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Film
Tutaj Możemy wpisywać wszystko na temat danego filmu ale Przede wszystkim czy warto lub nie warto zobaczyć.
Jakie Filmy polecacie do obejrzenia w Kinie. Można pisać krótkie recenzje oraz dawać linki do recenzji itp. PO PROSTU WSZYSTKO NA TEMAT DANEGO FILMU !
[ Dodano: 17 Październik 2010, 15:00 ]
Może ja zacznę ;p Film Śluby Panieńskie na którym wczoraj byłem. niby komedia a może tylko parę śmiesznych scen co idzie policzyć na palcach jednej ręki ogólnie nic Ciekawego film mówiony wierszem dla mnie to była kicha
Jakie Filmy polecacie do obejrzenia w Kinie. Można pisać krótkie recenzje oraz dawać linki do recenzji itp. PO PROSTU WSZYSTKO NA TEMAT DANEGO FILMU !
[ Dodano: 17 Październik 2010, 15:00 ]
Może ja zacznę ;p Film Śluby Panieńskie na którym wczoraj byłem. niby komedia a może tylko parę śmiesznych scen co idzie policzyć na palcach jednej ręki ogólnie nic Ciekawego film mówiony wierszem dla mnie to była kicha
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Wczoraj byłem na filmie "RED" polecam, mnie osobiście się bardzo podobało przeplatanie akcji z komedią.
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Wczoraj byłem na nim i moim zdaniem jak na polski film to nie jest aż tak tragicznie. Jest parę scen gdzie można się pośmiać, hasełka czasem też niezłe.
Ale bardziej polecam film " Zanim odpłyną wody" - genialny ! Przynajmniej mnie się bardzo podobał. Jest to film reżysera "Kac Vegas". Chętnie zobaczyłbym go raz jeszcze. Aktorstwo pierwsza klasa. Nie ma nudnych momentów w tym filmie więc nie grozi zaśnięciem
Ale bardziej polecam film " Zanim odpłyną wody" - genialny ! Przynajmniej mnie się bardzo podobał. Jest to film reżysera "Kac Vegas". Chętnie zobaczyłbym go raz jeszcze. Aktorstwo pierwsza klasa. Nie ma nudnych momentów w tym filmie więc nie grozi zaśnięciem