wole złom zbieraćPrzygoda pisze:niech wstapia do policji
POMOCY !!!
-
- Zaawansowany forumowicz
-
-
mnie niedotyczy wiem ... ale cos niecos sie na tym znam bo pracuje w tych służbach juz troche lat ... nie moja wina ze mamy takie a nie inne prawo w naszym "cudownym" kraju ... coz z tego ze masz pewne rzeczy wylozone na tacy skoro wiesz ze zgodnie z przepisami masz zrobic tak czy siak bo jak zrobisz inaczej to postepowanie i Cie wywala z roboty (a do tego jak koles ma sprytnego adwokata to jest jeszcze gorzej) ...kamcio19881 pisze:przygoda bo ciebie to nie dotyczy co ty bys kur zrobił na moim miejscu co ?
chłopie co Ty jeden dzien zyjesz w tym chorym kraju? nie tylko Ty masz takie problem i uwierz ze coniektórym policjantom sie odechciewa czasami robic skoro goscia np. zatrzymujesz na tzw. gorącym uczynku a i tak sad go wypuszcza na wolnosc ... rece opadaja to nie policja stanowi prawo policja ma tylko je respektowac
wiekszosc z was wielce jedzie policje (pewnie w niektórych przypadkach słusznie) ale jesli chodzi o zatrzymania itp. o tym decyduje prokurator i sad ... policja tylko i wylacznie w niektórych przypadkach i w Twoim przypadku niestety policja sporzadza dokumentacje a reszta zalatwia prokurator i sad ... policjanci w tym Twoim konkretnym przypadku sa tylko przedmiotem do realizacji tego co zadecyduje sad i prokurator
- SEBOL78
....gdyby to trafilo namnie a moja laska bylaby w szpitalu sam osobiscie tego __________ odwiedzilbym w domu...
Nagroda za wypowiedź
Nagroda za wypowiedź
Ostatnio zmieniony 2011-05-02, 08:11 przez SEBOL78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sebol wiec widzisz.... ja pojadę będę musiał go zabić i co od razu 25lat....a jak by ten facet umarł to co tez by czekali ? Przygoda ja nie najeżdżam na policje czy coś ale krew mnie zalewa rozumiesz ?? mi już przeszło moja lepiej się czuje a postaw się na miejscu tej kobiety?? jak jej mąż leży w śpiące a on se jeździ po MacDonaldem.... chyba coś jet nie tak i to mnie boli
-
taaa ale ja nie umiem siedziec bezczynnie bo mnie _______ bierze jak jadę i go mijam jak niby nic ,,,,nieważne zresztą czy ktoś się zna na sprowadzeniu aut za granicy ? edit i ostrzeżenie dla autora
Ostatnio zmieniony 2011-05-02, 09:30 przez kamcio19881, łącznie zmieniany 1 raz.
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=7731 ... dzanie+aut tu coś masz na ten temat
[URL=http://www.fotosik.pl]