Renault Scenic Wielka Prośba o pomoc
Renault Scenic Wielka Prośba o pomoc
Witam chłopaki pilnie potrzebuje i proszę o rozkodowanie Vinu w Samochodzie Renault Scenic. Odnoszę się z tą prośbą bo moi rodzice kupili owy samochód i wiele rzeczy przestaje mnie się zgadzać. Nr Vin VF1JMG5D636034095 za pomoc stawiam flache
Poczekaj do wieczora dzisiaj, napisze do ziomka ktory robi w salonie renault moze Ci rozkoduje jak odczyta maila ;P
[ Dodano: 17 Maj 2011, 18:59 ]
Adio mam rozkodowany vin w mailu ale troche tego nie rozumiem co mi podeslal
Bo nie ma wypisanego wyposazenia tylko to co sie z autem dzialo. I nie jest rozowo ;/
Zacytuje mojego kolege. "Zwróć uwagę, że samochód miał 2 szkody ta z 2006 roku to naprawa po kolizji, ta z 11.01.2010 to wymiana szyby czołowej, a ta ostatnia z 3.08.2011 to pewnie szkoda całkowita i został sprzedany do Polski . No i trochę przebiegu ma, a ile ma na liczniku?"
Na liczniku powinno byc przebiegu 252 250. Taki przebieg byl rowny z dniem 3.08.2011.
Jezeli chcesz screena z tego co tam mam o tych kolizjach, daty co sie dzialo z autem itp to napisz mi maila swojego to ci podesle No ale napisalem Ci wszystko tutaj.
2 powazne szkody jednak auto mialo skoro zostalo zaliczone jako calkowita ;/
[ Dodano: 17 Maj 2011, 18:59 ]
Adio mam rozkodowany vin w mailu ale troche tego nie rozumiem co mi podeslal
Bo nie ma wypisanego wyposazenia tylko to co sie z autem dzialo. I nie jest rozowo ;/
Zacytuje mojego kolege. "Zwróć uwagę, że samochód miał 2 szkody ta z 2006 roku to naprawa po kolizji, ta z 11.01.2010 to wymiana szyby czołowej, a ta ostatnia z 3.08.2011 to pewnie szkoda całkowita i został sprzedany do Polski . No i trochę przebiegu ma, a ile ma na liczniku?"
Na liczniku powinno byc przebiegu 252 250. Taki przebieg byl rowny z dniem 3.08.2011.
Jezeli chcesz screena z tego co tam mam o tych kolizjach, daty co sie dzialo z autem itp to napisz mi maila swojego to ci podesle No ale napisalem Ci wszystko tutaj.
2 powazne szkody jednak auto mialo skoro zostalo zaliczone jako calkowita ;/
A ja mam rozkodowany vin
Honik na spółe flache chyba zarobiliśmy ;P
Kod: Zaznacz cały
Poniżej informacje dotyczące wyposażenia pojazdu VF1JMG5D636034095:
JEDNOBRYŁOWY 5-DRZWIOWY BEZ PRZYSTOSOWANIA LUB WYPOSA-¯ENIA LPG
PODNOŚNIK SZYB PRZEDNICH ELEKTRYCZNY ZE STEROWANIEM IMPULSOWYM CZUJNIK TEMPERATURY KABINY
PODUSZKA POWIETRZNA PRZEDNIA BOCZNA Z KURTYNA Z FILTREM PRZECIWPYŁKOWYM
BEZ ¬¯ARÓWKI KSENONOWEJ SYSTEM BLOKADY ROZRUCHU
OLEJ NAPęDOWY ELEKTRYCZNY IMPULSOWY PODNOŚNIK SZYBY TYLNEJ
KIEROWNICA Z LEWEJ STRONY KOŁO ZAPASOWE OPONY KOŁA OZDOBNE KOŁPAKI
KONTROLA TORU JAZDY FOTEL BEZ OGRZEWANIA
NAPęD 4X2 BEZ REFLEKTORA DZIENNEGO
OBICIA FOTELI Z MATERIAŁU LUB WELURU BEZ SPRYSKIWACZA REFLEKTORA
UKŁAD ABS JEDNOSTKA NAPęDOWA Z OBD DIESEL
BEZ RELINGÓW DACHOWYCH BEZ PODUSZKI POWIETRZNEJ PAS BEZPIECZEńSTWA
KLIMATYZACJA Z REGULACJ¡ Z FILTREM PRZECIWPYŁOWYM
DACH ZWYKŁY
SZYBY BARWIONE MECHANICZNA SKRZYNIA BIEGÓW 6 PRZEŁO¬¯Eń
BEZ ZESTAWU DO MONTA¬U TELEFONU TYLNA SZYBA NIE OTWIERANA
ELEKTRYCZNE BLOKOWANIE ZAMKÓW DRZWI BEZ VIDEO
BEZ FUNKCJI KONTROLI ODLEGŁOŚCI KOŁO ZWYKŁE
REFLEKTORY PRZECIWMGIELNE BEZ SYSTEMU LOKALIZACJI ASSISTANCE
KOŁA STAL 16 FOTEL Z MOCOWANIAMI ISOFIX
BEZ FUNKCJI WYKRYWANIA CIŚNIENIA W OPONACH ZAGŁÓWKI TYLNE PEŁNE Z REGULACJ¡ WYSOKOŚCI
OSŁONY BOCZNE I TYLNE KOLOR NADWOZIA SZARY PLATYNOWY
JEDNOSTKI LICZNIKA W KILOMETRACH
[URL=http://www.fotosik.pl]
No Kristoff ciezko to ocenić bo w serwisie u mnie w miescie stwierdzili troszke coś innego... Stosuje pismo do Renault w Warszawie podobno na wszystko mi odpowiedzą itp. Auta nie da rady zwrócić bo poczytałem umowe i Autokomisiarz się wycwanił i napisał w niej że za wady ukryte samochodu nie odpowiada