BMW TRENDS - artykuł
Mówisz foto do bmw trends zrobione kilka lat wstecz. Ani to na czasie, ani z waszego klubu. A może gość należy do innego klubu i nie życzyłby sobie takiego zdjęcia w gazecie i nie chce być postrzegany jako BMW Team Śląsk? Wziął to ktoś pod uwagę? Raczej nie bo dobrane zdjęcia na pałe zamiast zagospodarować to miejsce przedstawiając kogoś z klubu Po prostu w przyszłości fajnie jakbyście przedstawiali 'siebie' tym bardziej na taką skale a nie byle każdego kto ma bmw podpisując BMW Team Śląsk.
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
te-ej, ja to wziąłem pod uwagę.¯ołnierz pisze:A może gość należy do innego klubu i nie życzyłby sobie takiego zdjęcia w gazecie i nie chce być postrzegany jako BMW Team Śląsk? Wziął to ktoś pod uwagę?
Któryś z klubowiczów (szczegóły zapewne zna Marcin) dał cynę komuś z Trends'a lub to Trends zadzwonił do któregoś z klubowiczów że można zrobić znowu jakikolwiek artykuł nt. BTS'u więc chłopaki zrobili gdzieś w okolicach maja czy kwietnia na forum temat (którego ja NIESTETY nie doczytałem przez co nie ma mnie na fotce nad czym ubolewam do tej pory ) w którym wszystko było dopisane co i jak. Kto chciał - przyjechał - zabrał kumpla który też ma bete i pojechał.
A teraz spróbuj mi wmówić że którykolwiek z samochodów na powyższym zdjęciu jest tam 'z przypadku' : )
A pozatym czy my jako BTS mamy jakąkolwiek kosę z jakimkolwiek innym klubem ?
Chyba nie ma takich zatargów szczególnie w klubach zrzeszających fanów jednej marki.
[center]¯ołnierz!
Jak pomoże Ci to w zrozumieniu wątku to mogę Ci to napisać nawet po mongolsku:
Każdy, kto przyjechał w ten dzień pojawił
się po to żeby wziąć udział w sesji, którą
zamierzaliśmy wysłać do Trendsa!
I nie jest to fotka sprzed kilku lat,
tylko z początku maja tego roku
A galerię "nawet nie zarejestrowanego na naszym forum"
posiadacza czerwonej e30 z fotki znajdziesz w tym dziale:
http://bts-bmw.pl//viewforum.php?f=3[/center]
Jak pomoże Ci to w zrozumieniu wątku to mogę Ci to napisać nawet po mongolsku:
Każdy, kto przyjechał w ten dzień pojawił
się po to żeby wziąć udział w sesji, którą
zamierzaliśmy wysłać do Trendsa!
I nie jest to fotka sprzed kilku lat,
tylko z początku maja tego roku
A galerię "nawet nie zarejestrowanego na naszym forum"
posiadacza czerwonej e30 z fotki znajdziesz w tym dziale:
http://bts-bmw.pl//viewforum.php?f=3[/center]
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Się składa, ze ta e30tka od zeszłego roku już ma odciętą dolną część przedniego pasa więc zdjęcie jest nieaktualne i chyba nie masz nawet pojęcia co to za auto. Silnik też jest już inny gdybyś był tym zainteresowany
Aaa no i jeszcze jedno - od kwietnia bieżącego roku samochód jest oklejony i wygląda nieco inaczej, a w miejscu gdzie jest brak jednej lampy teraz wystaje filtr powietrza. Zmienione jest też całe zawieszenie, 'troszkę' przerobione, zbiornik paliwa w bagażniku i takie tam. Ale Ty wiesz lepiej, ze to zdjęcie jest aktualne i że gość przyjechał na sesje do BMW Trends - nie rozbrajaj mnie
Powodzenia w nauce mongolskiego bo póki co marnie Ci idzie.
Aaa no i jeszcze jedno - od kwietnia bieżącego roku samochód jest oklejony i wygląda nieco inaczej, a w miejscu gdzie jest brak jednej lampy teraz wystaje filtr powietrza. Zmienione jest też całe zawieszenie, 'troszkę' przerobione, zbiornik paliwa w bagażniku i takie tam. Ale Ty wiesz lepiej, ze to zdjęcie jest aktualne i że gość przyjechał na sesje do BMW Trends - nie rozbrajaj mnie
Powodzenia w nauce mongolskiego bo póki co marnie Ci idzie.
To Tobie się coś chłopie pomyliło
Przestań mieszać bo pomyślę, że
robisz to celowo
Masz temat pod spodem, popatrz na daty
i nie drąż już tematu, grzecznie proszę.
Zwróć uwagę na stronę nr 3
Chyba, że faktycznie język polski jest dal Ciebie nie zrozumiały
i po mongolsku to do Ciebie dotrze wreszcie...
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=1121 ... sc&start=0
Przestań mieszać bo pomyślę, że
robisz to celowo
Masz temat pod spodem, popatrz na daty
i nie drąż już tematu, grzecznie proszę.
Zwróć uwagę na stronę nr 3
Chyba, że faktycznie język polski jest dal Ciebie nie zrozumiały
i po mongolsku to do Ciebie dotrze wreszcie...
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=1121 ... sc&start=0
Której lampy???¯ołnierz pisze: a w miejscu gdzie jest brak jednej lampy teraz wystaje filtr powietrza.
Tu masz galerię "nie zarejestrowanego na naszym forum" kolesia
To Galasek, zwróć jedynie uwagę na zdjęcia i daty
bo temat na Twoje nieszczęście jest napisany po polsku, więc i tak nic nie zrozumiesz
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=1325 ... ht=#132531
To Galasek, zwróć jedynie uwagę na zdjęcia i daty
bo temat na Twoje nieszczęście jest napisany po polsku, więc i tak nic nie zrozumiesz
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=1325 ... ht=#132531
Hehehe wy nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem Proponuje krok po kroku przestudiować mój pierwszy post w tym temacie. Zróbcie to uważnie, powoli, po 10 razy. Może być po polsku i po mongolsku. Jakbyście nie dali rady to jeszcze raz powiem - czerwone bmw z PIERWSZEGO skanu! Potrafi ktoś tutaj czytać i liczyć?
No i kto tu się zbłaźnił - w dodatku grupowo: kumulacja
No i kto tu się zbłaźnił - w dodatku grupowo: kumulacja
dajcie już spokoj, żołnierzowi zapewne chodzi o e30 ktore pali lacia na pierwszej stronie z druga e30 , gadka nie prowadzi do niczego a pozniej wychodza niepotrzebne spiny i po co to komu
Artykuł powstał sesja grupowa wyszla jak należy, jeśli ktoś jest urażony tym że jego auto lub wizerunek jest na zdjęciu zawsze może pogadac z redaktorem naczelnym.
Tyle mojego
Artykuł powstał sesja grupowa wyszla jak należy, jeśli ktoś jest urażony tym że jego auto lub wizerunek jest na zdjęciu zawsze może pogadac z redaktorem naczelnym.
Tyle mojego
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Troche racji Zołnierz ma Pewnie to ktoś znajomy albo coś i tyle No ,ale po co przyjeżdzał jak sobie nie zyczyl sesji gosc ?
Pazura ja myśle , ze na Forum BTS czy to klubowicz czy tez zwykły user to w końcu jakiś procent związania z BTS ma i znajdziesz tu bardzo fajne furki Każdy kto mówi , ze niema zadbanych czy też dopieszczonych BMW na BTS niech kupi metr gumy i strzeli se w łep
Pazura ja myśle , ze na Forum BTS czy to klubowicz czy tez zwykły user to w końcu jakiś procent związania z BTS ma i znajdziesz tu bardzo fajne furki Każdy kto mówi , ze niema zadbanych czy też dopieszczonych BMW na BTS niech kupi metr gumy i strzeli se w łep
¯ołnierz, stuknij może sobie coś wreszcie i frustracja powinna Ci minąć.
Zdjęcie grupowe - zdjęciem grupowym, już wyjaśniłem.
Natomiast jeśli chodzi o e30 z placu do upalania
to jest to zdjęcie z naszego zlotu w Rydułtowach, które ja zrobiłem.
Bo to my zrobiliśmy zlot, na który przyjechała ta e30tka,
a wg. Ciebie teraz wygląda na to, że e30tka upalała sobie gumy na placu,
a my w tym miejscu dookoła niej zrobiliśmy zlot???
Redaktor z Trendsa poprosił o jedno zdjęcie grupowe i kilka fotek z naszych spotkań i zlotów.
Takie też przekazałem.
I nie jest to zdjęcie zrobione cholera wie gdzie, albo znalezione w sieci.
I dajmy już spokój zbędnej gadce...
Zdjęcie grupowe - zdjęciem grupowym, już wyjaśniłem.
Natomiast jeśli chodzi o e30 z placu do upalania
to jest to zdjęcie z naszego zlotu w Rydułtowach, które ja zrobiłem.
Bo to my zrobiliśmy zlot, na który przyjechała ta e30tka,
a wg. Ciebie teraz wygląda na to, że e30tka upalała sobie gumy na placu,
a my w tym miejscu dookoła niej zrobiliśmy zlot???
Redaktor z Trendsa poprosił o jedno zdjęcie grupowe i kilka fotek z naszych spotkań i zlotów.
Takie też przekazałem.
I nie jest to zdjęcie zrobione cholera wie gdzie, albo znalezione w sieci.
I dajmy już spokój zbędnej gadce...
Dobra, dobra. Ucz się dalej mongolskiego bo z polskim jak widać klapa totalna po całości. Zwróciłem na początku uwagę tylko na to, że niepotrzebnie wrzucacie coś obcego zamiast pokazać swoich członków i sam nakręciłeś tą aferę przez nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. ¯yczę miłego wieczoru przy książkach