Szkoła Jazdy, Nauka Jazdy, Podnoszenie umiejętności.
Szkoła Jazdy, Nauka Jazdy, Podnoszenie umiejętności.
Witka. Czy może ktoś z forumowiczów wie gdzie można zapisać się na jakiś kurs podnoszący umiejetności w prowadzeniu samochodu?
I nie chodzi mi tu o jakiś OSK tylko miejsce gdzie można faktycznie sie sprawdzić (jazda z rolkami z tyłu czy na sztucznie mokrej nawierzchni)
No i oczywiście na Śląsku w googlach jak szukałem to same ośrodki egzaminowania znajdowałem i zwykłe OSK...
I nie chodzi mi tu o jakiś OSK tylko miejsce gdzie można faktycznie sie sprawdzić (jazda z rolkami z tyłu czy na sztucznie mokrej nawierzchni)
No i oczywiście na Śląsku w googlach jak szukałem to same ośrodki egzaminowania znajdowałem i zwykłe OSK...
Re: Szkoła Jazdy, Nauka Jazdy, Podnoszenie umiejętności.
Z tego co pamiętam to kiedyś coś takiego było przy giełdzie samochodowej w GliwicachMerfi1986 pisze:Witka. Czy może ktoś z forumowiczów wie gdzie można zapisać się na jakiś kurs podnoszący umiejetności w prowadzeniu samochodu?
dobrze pamietasz TomkuTomek pisze:Z tego co pamiętam to kiedyś coś takiego było przy giełdzie samochodowej w Gliwicach
a tu masz firme z Gliwic co robi takie szkolenia
http://www.abjlanette.pl/doskonalenie-techniki-jazdy
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany