PROTEST PRZECIW A.C.T.A
możesz, lecz według prawa nie możesz sluchać na tyle głośno, aby osoby z poza "twojego grona" usłyszały tą muzykę wtedy jest to publiczne odtwarzanie, ale takie prawo było od zawsze.
ACTA bardziej uderza w udostepniających.. Jest nieprecyzyjna więc de-fakto nawet produkcja zamienników części samochodowych to kradzież... ]
ACTA bardziej uderza w udostepniających.. Jest nieprecyzyjna więc de-fakto nawet produkcja zamienników części samochodowych to kradzież... ]
juz ponad 270 tysiecy podpisow w ciagu 2 dni a to nie jedyna taka stronka, takze referendum bedzie nieuchronne i gitarraKrisstoff pisze:http://www.jestemprzeciwacta.pl/
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
ciec malinowy boi sie o stołek i głosy teraz bedzie mydlic oczy ale mu sie nie uda a przecież nie tak dawno krzyczal "nie ugne sie pod szntażem i podpiszemy ACTA"
dupsko mu sie rozpruło bo widzi ze nie przelewki, teraz powinnismy isc za ciosem i protesty o paliwo vat i inne rzeczy
dupsko mu sie rozpruło bo widzi ze nie przelewki, teraz powinnismy isc za ciosem i protesty o paliwo vat i inne rzeczy
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Marcinie, gdyby Donalda dopadli ludzie z tych trzech grup to ja bym mu tylko powiedział "Współczuje Ci"
Co do ACTA sledziłem troche w TV przed podpisaniem i po podpisaniu też sledze....
Przed podpisaniem nie było mowy aby odmówic, za wszelka cene chciał i podpisał....
A teraz po podpisaniu "zawiesił ACTA" chce sie z tym zapoznac (co powinien zrobić przed podpisaniem ) albo jak sie uciszy troche to podpisze za naszymi plecami....
Tusk daje NAM powody do opuszczenia POLSKI
Co do ACTA sledziłem troche w TV przed podpisaniem i po podpisaniu też sledze....
Przed podpisaniem nie było mowy aby odmówic, za wszelka cene chciał i podpisał....
A teraz po podpisaniu "zawiesił ACTA" chce sie z tym zapoznac (co powinien zrobić przed podpisaniem ) albo jak sie uciszy troche to podpisze za naszymi plecami....
Tusk daje NAM powody do opuszczenia POLSKI
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach