BTS na YouTube
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
BTS na YouTube
Jako, że zaczęliście pisać na temat YT w "Zmiany na nowy rok" postanowiłem założyć osobny temat gdzie może się każdy wypowiedzieć co mu się widzi a co nie. A także pomóc użytkownikowi krzyq który się zdeklarował zająć tą sprawą. Oczywiście można wrzucać zdjęcia proponowane i filmiki do obróbki itd.
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Więc tak, kanał założony: bmwteamslask
(http://www.youtube.com/user/bmwteamslask)
1 Film: 03.03.12
[center] Czekam ciągle na materiały, zdjęcia, filmy w miarę dobrej jakości [/center]
(http://www.youtube.com/user/bmwteamslask)
1 Film: 03.03.12
[center] Czekam ciągle na materiały, zdjęcia, filmy w miarę dobrej jakości [/center]
Ostatnio zmieniony 2012-02-20, 08:31 przez krzyq, łącznie zmieniany 3 razy.
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
najpierw to ogarnijcie auta do filmu , chyba ze chcecie okazać seryjne auta , co mija sie z celem .. a jak wiemy BTS nie slynie zgermanskich projektow , moze poza paroma autami ktore mozna zliczyc na palcach jednej reki , nie pisze tego zlosliwie , ale po co sie rzucać z motyką na słońce..wszyscy wiemy ze lepiej oglada sie odpicowane auta.. a nie seryjne e36.
nie, filmik byl juz w miare ogarniety, no ale... gratuluje mlodszemu rodzenstwu...
"myslalem ze to ten stary, pierwszy "
Troszke sie z tym meczylem, bo prawde mowiac chce aby to jakos wygladalo, a nie mam doswiadczenia jako takiego z filmami, ale od. nast. tygodnia szykuje sie troche wolnego to zmontuje raz jeszcze...
srki za dosc duza obsowe...
"myslalem ze to ten stary, pierwszy "
Troszke sie z tym meczylem, bo prawde mowiac chce aby to jakos wygladalo, a nie mam doswiadczenia jako takiego z filmami, ale od. nast. tygodnia szykuje sie troche wolnego to zmontuje raz jeszcze...
srki za dosc duza obsowe...
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."