Naciąganie opon
Naciąganie opon
Witam, może znacie kogoś w okolicach Rybnika kto naciągnie mi opony na koła ;p koła 10,5' opona 215/45 i 9,5' opona 205/45 jak narazie jeden wulkanizator poległ, a nie chce jezdzic od jednego do drugiego i przy okazji zepsuc opon ; p
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Malaj, Gummix w Szerokiej. Zakladali nam opony na szeroka stal i nie bylo problemu tego wstrzelic. Chlopaki sa naprawde kumaci. A tez wczesniej sie bujalem od wulkanizatora do wulkanizatora. I Cena 15złza sztuke Polecam.
jak co to gdzies mam do nich numer, ale powinienes bez problemu znalezc. Lecisz z j-ebia na zory i masz po prawej stronie przed stacja LPG i limuzynami.
jak co to gdzies mam do nich numer, ale powinienes bez problemu znalezc. Lecisz z j-ebia na zory i masz po prawej stronie przed stacja LPG i limuzynami.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Przejade sie jutro do nich, Zychu. sie oferował ale na szeroką mam bliżejMystic888 pisze:Malaj, Gummix w Szerokiej. Zakladali nam opony na szeroka stal i nie bylo problemu tego wstrzelic. Chlopaki sa naprawde kumaci. A tez wczesniej sie bujalem od wulkanizatora do wulkanizatora. I Cena 15złza sztuke Polecam.
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...