Akcja serwisowa BMW E46 !!!!!
Akcja serwisowa BMW E46 !!!!!
Nawet 1,6 miliona egzemplarzy BMW serii 3 (E46) wyprodukowanych pomiędzy majem 1999 a sierpniem 2006 zostanie wezwanych do autoryzowanych serwisów niemieckiej marki z powodu możliwej usterki przedniej poduszki powietrznej pasażera.
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Aktua ... 42674.html
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Aktua ... 42674.html
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Co ciekawe, ogłoszona akcja jest kontynuacją ubiegłorocznej, w ramach której do serwisów BMW już zostało zaproszonych ok. 240 tys. właścicieli BMW serii 3 na całym świecie.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
:)
Dzwoniłem dzisiaj do Gazdy w Gliwicach , w celu wypytania szczegółów akcji
i okazało się , ze nie każdy samochód wyprodukowany w latach 1999-2006
serii 3 ma ta wadę. Tak jak wspomniał szczepciu sprawdzają po vinie samochody, które
kwalifikują się do akcji.Po vinie stwierdzono ze mój egzemplarz nie wymaga wizyty w salonie:)
i okazało się , ze nie każdy samochód wyprodukowany w latach 1999-2006
serii 3 ma ta wadę. Tak jak wspomniał szczepciu sprawdzają po vinie samochody, które
kwalifikują się do akcji.Po vinie stwierdzono ze mój egzemplarz nie wymaga wizyty w salonie:)
- Flar
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Odgrzebując nieco temat.
Dzisiaj umówiłem sie na przyszły poniedziałek do Bawarii w Katowicach.
Pan na wstępie uprzedził ze jeśli nie mam poduchy lub jest nieoryginalną (a są takie) to mnie obciąża kosztami demontażu i montażu deski - 300 zł. Sprawdziłem - poducha jest i ma logo BMW wiec nie powinno byc ńiespodzianek,
Zdam relacje za tydzień jak wymienią.
Dzisiaj umówiłem sie na przyszły poniedziałek do Bawarii w Katowicach.
Pan na wstępie uprzedził ze jeśli nie mam poduchy lub jest nieoryginalną (a są takie) to mnie obciąża kosztami demontażu i montażu deski - 300 zł. Sprawdziłem - poducha jest i ma logo BMW wiec nie powinno byc ńiespodzianek,
Zdam relacje za tydzień jak wymienią.