Witam kolegów, jestem z Kołobrzegu i bardzo wpadla mi w oko ta bunia http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10758991
Jest z waszej okolocy może ktoś zna to auto oglądal je, lub byłby skłąnny obejrzeć je i podzielić się swoim zdaniem na jej temat. Mam 720 km żeby ją osobiście obejrzeć i nie bardzo tak w ciemno jechać w taką pogode, Dziekuję i pozdrawiam miłośników BMW
moge napisac tylko tyle ze auto prezentuje sie swietnie ... te wyposazenie ogolnie SUPER ... kilka osob z Wodzisławia Śląskiego jest wsrod klubowiczy i forumowiczy wiec moze ktos bedzie mogl Ci pomoc
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Wiem, pytanie dlaczego było malowane.. No i wg vinu jest to samochód z 7/95 a wtedy nie były montowane lampy z soczewką, szeroki grill, boczne kierunki ho ho poliftowe...
Witam! oczywiscie ze to mój samochód:) Widze ze klient poruszył połowe polski:) Samochód był cały malowany, i napisalem o tym, wlacznie z komora silnika, pas przedni byl wymieniany na taki przystosowany pod spryski bo byly dokladane, tak jak wiele elementow wyposażenia tego samochodu, o czym poinformowalem kupującego. Co do lamp to takie byly ja wymienilem w nich tylko klosze:)Powiem szczerze ze bylby niemadry gdyby nie kupil tego samochodu, bo ma wszystko powymieniane, dokladam mu kola zimowe, swiezo zrobiona geometria i przeglad. z reszta jutro sie okaze:) pozdrawiam
Tak jak piszę Udolf byłbym nie mądry. Po 800 km i dobie z autem mogę powiedzieć że straciliście super egzemplaż na swoim terenie. Ale nadal pozastaje w gronie miłośników BMW tylko że z drugiej strony polski . Ps.Dzięki za próby pomocy ze strony osób z tego forum. Pozdrawiam.
Damian1042 pisze:Fajna jest ja bym sie niezastanawiał tylko du żo lać i jezdzić
Dużo lać? wczesniej latałem 540 to teraz 328 jest dla mnie ekonomiczna jak tdi .
Z wodzisławia przyleciałem na 52 litrach to jakieś 30 mniej niż moje poprzednie auto.