Allegro...

Sprawy o różnej tematyce
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

maciek pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10822737

Witam zna ktoś tą e30??
:/ Wygląda dziwnie :/
fotki z daleka...
Chyba dużo pracy trzeba w nią włożyć :((( jeszcze LPG na dodatek :/
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

to samochod mojego kumpla z osiedla :)

co chcesz wiedziec? ;)
bambus is

Post autor: bambus is »

Witam kolegów, jestem z Kołobrzegu i bardzo wpadla mi w oko ta bunia
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10758991
Jest z waszej okolocy może ktoś zna to auto oglądal je, lub byłby skłąnny obejrzeć je i podzielić się swoim zdaniem na jej temat. Mam 720 km żeby ją osobiście obejrzeć i nie bardzo tak w ciemno jechać w taką pogode, Dziekuję i pozdrawiam miłośników BMW
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

moge napisac tylko tyle ze auto prezentuje sie swietnie ... te wyposazenie ogolnie SUPER ... kilka osob z Wodzisławia Śląskiego jest wsrod klubowiczy i forumowiczy wiec moze ktos bedzie mogl Ci pomoc
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Kubok
Maniak forumowy

Post autor: Kubok »

Zdaje mi się że to samochód naszego forumowicza Udolfa.. Jego galeria :

http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=7213

Jeśli temat aktualny to można podjechać zobaczyć.. nie znam auta, na zdjęciach wyglada bardzo ładnie, choć troche "zbyt" wypucowane :)
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

Wypucowane bo było malowane :mrgreen: pisze to w aukcji :cool:
Kubok
Maniak forumowy

Post autor: Kubok »

Wiem, pytanie dlaczego było malowane.. :D No i wg vinu jest to samochód z 7/95 a wtedy nie były montowane lampy z soczewką, szeroki grill, boczne kierunki ho ho poliftowe...
bambus is

Witam. Temat jak najbardziej aktualny. Jesli Udek da radę załatwić dzisiał skarbowy to o 17.45 wsiadam w autobus i jutro rano jestem oglądać auto.
udolf
Małopiszący

Post autor: udolf »

Witam! oczywiscie ze to mój samochód:) Widze ze klient poruszył połowe polski:) Samochód był cały malowany, i napisalem o tym, wlacznie z komora silnika, pas przedni byl wymieniany na taki przystosowany pod spryski bo byly dokladane, tak jak wiele elementow wyposażenia tego samochodu, o czym poinformowalem kupującego. Co do lamp to takie byly ja wymienilem w nich tylko klosze:)Powiem szczerze ze bylby niemadry gdyby nie kupil tego samochodu, bo ma wszystko powymieniane, dokladam mu kola zimowe, swiezo zrobiona geometria i przeglad. z reszta jutro sie okaze:) pozdrawiam
bambus is

Tak jak piszę Udolf byłbym nie mądry. Po 800 km i dobie z autem mogę powiedzieć że straciliście super egzemplaż na swoim terenie. Ale nadal pozastaje w gronie miłośników BMW tylko że z drugiej strony polski :br: . Ps.Dzięki za próby pomocy ze strony osób z tego forum. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Damian325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damian325 »

Fajna jest ja bym sie niezastanawiał tylko du :cool: żo lać i jezdzić :cool:
bambus is

Damian1042 pisze:Fajna jest ja bym sie niezastanawiał tylko du :cool: żo lać i jezdzić :cool:
Dużo lać? wczesniej latałem 540 to teraz 328 jest dla mnie ekonomiczna jak tdi :mrgreen: .
Z wodzisławia przyleciałem na 52 litrach to jakieś 30 mniej niż moje poprzednie auto.
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

SZYBKI

Post autor: SZYBKI »

rocznik 96 z takim przebiegiem....czy ja wiem czy tanio, duzo jest e39 z tych roczników w podobnej cenie
ODPOWIEDZ