TUNINGOWANIE CIAŁA...
zawias co to za guru jest ? wygląda jak alibaba ,ale jak mozesz napisz co to jest za postać albo co to znaczy ,bo maomi czy jak to nazwałeś nic nam nie mowi:)
Bedzie to jeszcze kolorowe czy tylko czerń ,bo myśle , ze wypełnienie jakieś kolorowe temu poradzi ,bo narazie mi sie nie podoba ,ale zawsze to lepsze nic te tribale ,bo od tego głowa boli !
Bedzie to jeszcze kolorowe czy tylko czerń ,bo myśle , ze wypełnienie jakieś kolorowe temu poradzi ,bo narazie mi sie nie podoba ,ale zawsze to lepsze nic te tribale ,bo od tego głowa boli !
nie bedzie zadnego koloru , wszystko idzie w czerń , co to maori.. odsyłam do google
coz , nie kazdemu musi sie podobac przecież
tak jest zawias ja mam nastawienie do dziarek obojetne wiec moją oceną sie nie sugeruj
a co do wujka google az tak mnie to nie interesuje . Może Marcin pośle link dziś tak ładnie pomógł komuś na SB wiec wtedy klikne
http://lmgtfy.com/?q=maori+tatooFaTuM pisze:Może Marcin pośle link dziś tak ładnie pomógł komuś na SB wiec wtedy klikne
Więc po co drążysz temat?FaTuM pisze: az tak mnie to nie interesuje
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo fajnie
Podoba mi sie taki styl tatuazu, wlasnie sam myslalem o podobnym rozmieszczeniu, ale mam bicka za malego Jakos motyacji do nabrania masy miesniowej tez brak i tak sie to ciagnie
Mysle czy nie zaczac od nog najpierw ;P
Ogolnie lubie modyfikacje ciala, u mnie w rodzinie to dosc popularne
Ojciec ma wlasnie podobne rozmieszczenie jak ty, tylko ze to wszystko jest bio-mechaniczne.
Mamuska prawie cale plecy ma pokryte tuszem
Przyszedl i czas na mnie xD
Podoba mi sie taki styl tatuazu, wlasnie sam myslalem o podobnym rozmieszczeniu, ale mam bicka za malego Jakos motyacji do nabrania masy miesniowej tez brak i tak sie to ciagnie
Mysle czy nie zaczac od nog najpierw ;P
Ogolnie lubie modyfikacje ciala, u mnie w rodzinie to dosc popularne
Ojciec ma wlasnie podobne rozmieszczenie jak ty, tylko ze to wszystko jest bio-mechaniczne.
Mamuska prawie cale plecy ma pokryte tuszem
Przyszedl i czas na mnie xD
Mi się z reguły tatuaże nie podobają, a dwa ostatnio pokazane tutaj już ogólnie są bez płciowe
I ogólnie tatuaż jest na całe życie. bez sens robić
I ogólnie tatuaż jest na całe życie. bez sens robić
Ostatnio zmieniony 2012-02-12, 22:00 przez Ayu, łącznie zmieniany 2 razy.
nie wiem o co Ci chodzi maori to jak się domyślam jakaś kultura gdzieś zza oceanu, kilka tysięcy kilometrów od Polski i pewnie nie masz rodziny w tym kręgu ani znajomych. A robisz sobie tatuaż na całe życie w jakieś dziecinne wzorki - dla mnie to idiotyzm ale ciało twoje więc rób co chcesz forum jest od wyrażania opinii.
Pewnie taka moda ot co
tak samo sentencje łacińskie, nie wiem co ludzi skłania do tatuowania sobie na plecach takich bzdur
Pewnie taka moda ot co
tak samo sentencje łacińskie, nie wiem co ludzi skłania do tatuowania sobie na plecach takich bzdur