Allegro...

Sprawy o różnej tematyce
Ariel

Post autor: Ariel »

Kemas pointeresuj sie tym od Dragona
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ariel kasa kasa i jeszcze raz kasa mnie uzaleznia :( przez ten wypadek wszystko sie sypie :( szukam 1,6 bo to malo pali a jak bedzie lepsza robota to 2,5 sie kupi bo bardzo bym chial taki silniczek w swojej bawarce
adamwsb

Post autor: adamwsb »

kto Ci powiedzial ze 1.6 malo pali ?? Watpie ze spali mniej niz 9 litrow a w takim wypadku wole 2.5 ktore przy spokojnej jezdzie spali z 11 a jedzie duzo lepiej niz takie 1.6. Ale to moje zdanie
zawias

Post autor: zawias »

adamwsb pisze:kto Ci powiedzial ze 1.6 malo pali ?? Watpie ze spali mniej niz 9 litrow a w takim wypadku wole 2.5 ktore przy spokojnej jezdzie spali z 11 a jedzie duzo lepiej niz takie 1.6. Ale to moje zdanie
brat mial 1.6 i ponizej 8 nieschodzil zazwyczaj palila tak jak pisze Adam 9l :wink: niema sensu kupowac 1.6 i tyle bo to nie jedzie :cry:
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

dobrze ci gadaja 1.6 nie pali az tak malo wiem po sobie :D :D :D :D :twisted: :twisted:
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

to mi 1.8 pali 9-10 po miescie :) ale jezdze jak anemik
KeMaS

sam juz nie wiem co mam myslec o tych autach :( najlepiej jak bym mial na gaz :P w najgorszym wypadku jakis przemieszczacz kupie co ma 1,1 silnik i jakos bede musial zyc
Admin
Site Admin

kup i ztuninguj cinquecento :) mojego na wzor juz masz :P
adamwsb

Post autor: adamwsb »

nic nie kupuj bo szkoda kasy, masz polo wiec nim jezdzij na chwile, nazbierac cos kasy i kup co ci sie bedzie podobac
KeMaS

prezesie polo byl porzyczony ja mam przemieszczacza :D ale chyba zrobie tak jak mowisz, nazbieram sobie kasy na jakas Coupe i bedzie znowu rewelacyjnie
przemek

Post autor: przemek »

tak jak adam mowi nie kupuj na szybko lepiej poczekac moze akurat znajdziesz cos godnego uwagi a tak to mozesz jeszcze zle kupic i bedziesz pozniej zalowal
Ficek

Post autor: Ficek »

przemek pisze:tak jak adam mowi nie kupuj na szybko lepiej poczekac moze akurat znajdziesz cos godnego uwagi a tak to mozesz jeszcze zle kupic i bedziesz pozniej zalowal
Ja to codziennie powtarzam Kemasowi :D
Admin
Site Admin

wracajac do tematu allegro takie cudo do e30 http://www.allegro.pl/item286074605_alp ... w_e30.html
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

kolebka pisze:wracajac do tematu allegro takie cudo do e30 http://www.allegro.pl/item286074605_alp ... w_e30.html
to tylko bedzie sie trzymalo do pierwszego kontaktu z cialem obcym :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
KeMaS

i bedzie potem odpadalo tak jak adamowi :D
ODPOWIEDZ