Gdzie widziano klubowiczów/użytkowników forum :)
potwierdzam wszystko sie zgadza jeszcze KEVIN przez chwileEl Diablo pisze:Na dzisiejszym spocie pod PKZ-tem w DG,a później na Macro Sosnowiec:
Woju, djmario, Armani, Karlla_mdc, Kamciooo, cichy_bmw_dg + pani, Mateusz, Magda, DEXTER, Grzesio, Icek, złydawca, pr0sty... jeśli kogoś pominąłem to przepraszam....
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Potwierdzam, do nocy pałowaliśmy na śniegu całą okolicę, wyszumiałem się za cały zeszły sezon ;p;p..Ariel pisze:od 19 do teraz na slizganiu Pablo, Kubok, Przymo, Jaco, Tomek, Wojt, DEK
na chwile podjechal MERO, ale nie raczyl sie nawet przywitac, za to potrafi palowac do odciecia na sniegu
Aparat leżał w aucie, zapomniałem o nim ;p W niedziele na Gwarusiu powtórka, to się coś popstryka
Tak byłoKubok pisze:Potwierdzam, do nocy pałowaliśmy na śniegu całą okolicę, wyszumiałem się za cały zeszły sezon ;p;p..Ariel pisze:od 19 do teraz na slizganiu Pablo, Kubok, Przymo, Jaco, Tomek, Wojt, DEK
na chwile podjechal MERO, ale nie raczyl sie nawet przywitac, za to potrafi palowac do odciecia na sniegu
Aparat leżał w aucie, zapomniałem o nim ;p W niedziele na Gwarusiu powtórka, to się coś popstryka
bym nie jechał na basen to bym wpadł ale i tak potem kręciłem sie pod kerfuremAriel pisze:od 19 do teraz na slizganiu Pablo, Kubok, Przymo, Jaco, Tomek, Wojt, DEK
w drodze z kokoszyc na wodzislaw Aurel smigal