Nie tankujemy na BP i STATOIL
nie pamietam kiedy tankowalem na BP, shellu i tego typu podobnych stacjach chyba jak cena paliwa była 3,8
teraz tylko patzre gdzie taniej nie ukrywam tego i jest mi z tym dobrze, na wyjazd swiateczny też już wiem gdzie bede tankował i za ile jesli cena sie nie zmieni w gore to mysle ze za 4,98/l zatankuje sobie 90 litrow
teraz tylko patzre gdzie taniej nie ukrywam tego i jest mi z tym dobrze, na wyjazd swiateczny też już wiem gdzie bede tankował i za ile jesli cena sie nie zmieni w gore to mysle ze za 4,98/l zatankuje sobie 90 litrow
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
wczoraj na najtanszej znanej mi stacji paliw w sosangeles tankowalem po 5.08....nigdzie nie ma juz paliw ponizej 5 zl...a teraz swieta ida i bedzie jeszcze lepiej bo zawsze na wyjazdy paliwo idzie w gore...djmario pisze:nie pamietam kiedy tankowalem na BP, shellu i tego typu podobnych stacjach chyba jak cena paliwa była 3,8
[ Dodano: 18 Kwiecień 2011, 09:13 ]
dobrze ze masz 70 litrow pojemnosci bakudjmario pisze: mysle ze za 4,98/l zatankuje sobie 90 litrow
rypia Cie gdzies na tankowaniu mario jak wchodzilo Ci 90
...tak znowu sie czepiam...
Marcin ma rację będzie po 8zł to też będziemy tankować, i nie ma co liczyć że będzie tanieć do poziomu ok. 4zł. Rzeczywistość jest brutalna a nam jedyny co pozostaje to albo tankować albo zmienić środek transportu.
a akcja sama w sobie nie ma sensu i ciekawe dlaczego akurat BP i Statoil skoro Orlen chyba ma najwięcej stacji w kraju.
a akcja sama w sobie nie ma sensu i ciekawe dlaczego akurat BP i Statoil skoro Orlen chyba ma najwięcej stacji w kraju.