Sylwester 2011/2012 ?
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Sylwester 2011/2012 ?
Zakładam temat bo nie mam koncepcji na Sylwestra może wiecie o jakiś organizowanych imprezach coś ? gdzie są ? za ile? itd. Czekam na wasze wypowiedzi i myślę, że nie tylko ja
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
no właśnie też tak myślę bo jest dużo lokali co organizują ale tak samemu w parzyć to trochę lipa gdzieś ;p Hmm jakby się zgrała ekipa i załapalibyśmy jakiegoś DJ to idzie jakąś Straż wykorzystać ale to by trzeba było myślę z 20 ludzi + ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
To wy jedzcie i weźcie Pabla ;p a ja wybetonuje mu plac i zobaczę czy jest jego siostra w domu . Pablo szwagrze chcesz z spadem żeby woda Ci uciekała w jedno miejsce ?:P ahhaha ! a Tak poważnie to czekam dalej na poważne propozycje i cynki ;p