Ameryka - Iran
proponuje dalej nabijac kase Shellowi i BP, a to juz przesada za niedlugo w takim tempie to bedzie kosztowac 7 pln.
A tak nawiasem mowic pazura gdzie to takie ceny sa bo w DG diesel po 5,67 a Pb po 5,47
A tak nawiasem mowic pazura gdzie to takie ceny sa bo w DG diesel po 5,67 a Pb po 5,47
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Jedyny sposób na załatwienie cen na stacjach to oczywiście taki .
Niech 100% polaków nie wsiada w auta przez dwa dni , stacje benzynowe przez dwa dostana tak po dupie , ze nie opamiętają sie , ale nie polak to wygodny dupsko do auta i do reala co 200 metrów od domu Inaczej doczekamy sie 2-giego Powstania Warszawskiego ,ale tym razem krwawego
a tak ze zapytam Pazura gdzieś Ty tankował paliwo ? nad morzem ,ze taka cena
w Norwegi paliwo kosztuje 12,50 NOK ( podzielić na dwa wychodzi cena litra za zł. czyli około 6,25zł ) Najmniejszy zarobek tam to 150 nok / h = 75zł x 8h x20 dni = fajna kasa ale wiadomo niema co pisać o innych narodach !
a shell
Niech 100% polaków nie wsiada w auta przez dwa dni , stacje benzynowe przez dwa dostana tak po dupie , ze nie opamiętają sie , ale nie polak to wygodny dupsko do auta i do reala co 200 metrów od domu Inaczej doczekamy sie 2-giego Powstania Warszawskiego ,ale tym razem krwawego
a tak ze zapytam Pazura gdzieś Ty tankował paliwo ? nad morzem ,ze taka cena
w Norwegi paliwo kosztuje 12,50 NOK ( podzielić na dwa wychodzi cena litra za zł. czyli około 6,25zł ) Najmniejszy zarobek tam to 150 nok / h = 75zł x 8h x20 dni = fajna kasa ale wiadomo niema co pisać o innych narodach !
a shell
Nie ma opcji
Niektórzy pracują zbyt daleko,
inni mieszkają na totalnym zadupiu
Będziemy tankować nawet jak będzie po 12zł/litr i tyle
Jedynie Rząd za dużo ściąga sobie z każdego litra.
Gdyby zarobki rosły adekwatnie do cen paliwa to by nie było takiej tragedii.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiem Ci mario, że jakoś moje auto jest bardzo wyczulone na złe paliwo, jak zatankuje tego V-powera, wykasuje licznik spalania średniego jadę do Gliwic i do domu czyli 100km, potrafię spalić 5l w przypadkach ekstremalnych udało zejść mi się jeszcze niżej, ale wtedy to była dziadkowa jazda. No, a na tych zwykłych ropach, jednak litr różnicy jest w spalaniu, więc tłumaczę sobie, że na jedno wyjdzie:D powiem wam, że naprawdę stosuję teraz ECO DRIVING.. Czasami tylko przedmucham turbinkę, co by się nie zaśmieciła
Marcin pisze:Nie ma opcji
Zgadzam sie z Marcinem
Ale o tym to możemy tylko pomarzyć...
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
pazura powiem Ci szczerze ze od 2 miesiecy tez zaczalem sie do tego stosowac i naprawde sa efekty wiadomo ze w miescie tak czy siak sie nie pogoni i oszcednosci na 100 km wychodzi mi w granicach 1,5 litra.pazura pisze:powiem wam, że naprawdę stosuję teraz ECO DRIVING..
W trasie jak jezdze do mojej kobiety a w jedna strone mam 100 km spalam 7,5 litra. Fakt jade troche jak dziadek ale mam to w głebokim powazaniu komus sie spieszy to robie mu margines i heja, za to odbijam sobie odpowiednia dynamiczna jazda w firmowym autem
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia