warto zainwestować ?
-
- Zaawansowany forumowicz
warto zainwestować ?
szukam już dłużysz czas e46:) i trafiłem na coś takiego co sadzicie ? http://allegro.pl/bmw-e46-3-2-swap-z-m3 ... 52546.html
gamek2, i kolejny woreczek trzeba wsadzić Wiadomo już nie tak duży jak obecny właściciel ale jednak
Zresztą German uczciwie napisał co do poprawek jest
Ja osobiście bym się nie zdecydował. No chyba że typowo weekendowe auto do przejechania się po okolicy, bo to już się nawet do zap***** nie nadaje ;/
ale z 2-giej strony patrząc na graty jakie są w tym aucie to cena mocno atrakcyjna.
Fotele + obszycie, swap na m3, zawias, kola i można by wymieniać.
kamcio19881, zależy do czego szukasz e46
Zresztą German uczciwie napisał co do poprawek jest
Ja osobiście bym się nie zdecydował. No chyba że typowo weekendowe auto do przejechania się po okolicy, bo to już się nawet do zap***** nie nadaje ;/
ale z 2-giej strony patrząc na graty jakie są w tym aucie to cena mocno atrakcyjna.
Fotele + obszycie, swap na m3, zawias, kola i można by wymieniać.
kamcio19881, zależy do czego szukasz e46
Honik jakiego szaleństwa dyć to do dupowozów sie znajduje
kolego zreszta idz na syndykat w PD galerii go znajdziesz tam jest miliard stron przeczytaj od 1 do ostatniego postu to sie dowiesz jak wygladal na poczatku a jak na koncu ja osobiscie bym go wzial jakbym byl miliarderem taki jedyny w Polsce dobry i znany projekt .
kolego zreszta idz na syndykat w PD galerii go znajdziesz tam jest miliard stron przeczytaj od 1 do ostatniego postu to sie dowiesz jak wygladal na poczatku a jak na koncu ja osobiscie bym go wzial jakbym byl miliarderem taki jedyny w Polsce dobry i znany projekt .
kamcio19881, Jak byś chciał kupić zwykła (np: 2 litrową) E46 i zrobić z niej coś takiego jak ta to koszta wyjdą znacznie droższe niż kupując tą gotową od Germana. Ale tak jak już Honik napisał -
. Jako autko typowo do jazdy codziennej "dupowóz" te autko się nie nadaje. To jest weekendowe autko do lansowania się po dzielniHonik pisze:zależy do czego szukasz e46
-
-
a czy ktoś uważa że nim ma być ?Sławek pisze:ja bym nie kupił... to nigdy nie będzie m3
[URL=http://www.fotosik.pl]
wiadome ze troche peso trzeba tam wsadzic ale czy jak kupisz inne auto to nie trzeba bedzie tego robic?? tak ja German napisal nie jest to nowe auto i cos tam trzeba zrobic i wedlug mnie nie sa to az tak duze koszta. mysle ze te auto jest godne uwagi i jak ja bym byl na etapie kupna e46 to one juz by zapelnilo moj garaz
KoNiK pisze:a czy ktoś uważa że nim ma być ?Sławek pisze:ja bym nie kupił... to nigdy nie będzie m3
wiesz zależy kto co lubi jak mówię o sobie wolałbym kupić fabryczne a nie auto które w vinie i tak zawsze będzie zwykłym 320i. co innego np. touring Franka z s52, niby też nie jest fabryczną emką ale z tego co wiem fabrycznych touringów z tym silnikiem nie było.
auto Germana jest doinwestowane i możliwe że jedyne takie w Polsce, ale ja za te pieniądze kupiłbym coś innego myślę że lepszego.