Czemu...?
Czemu...?
Dostałem ostatnio PW od pewnego "pana" na forum BMW Sląsk z zaproszeniem do was. Z tego co wiem nie tylko mi.
Nie stać was na to aby być fer? Czyimś kosztem zbieracie sobie userów na strone. Troche to żałosne moim zdaniem
No ale cóż, widać że nie łączy nas marka, tylko chcecie po trupach osiągnąć szczyt.
A tak wogoóle z tego co wyczytałem na tym i tamtym forum to raczej wy jesteście w tym momencie śmieszni
ps: Post kierowany jest do administracji oraz tego pewnego "pana"
Pozdrowienia dla posiadaczy beemek...
Nie stać was na to aby być fer? Czyimś kosztem zbieracie sobie userów na strone. Troche to żałosne moim zdaniem
No ale cóż, widać że nie łączy nas marka, tylko chcecie po trupach osiągnąć szczyt.
A tak wogoóle z tego co wyczytałem na tym i tamtym forum to raczej wy jesteście w tym momencie śmieszni
ps: Post kierowany jest do administracji oraz tego pewnego "pana"
Pozdrowienia dla posiadaczy beemek...
Hmmm.... chodzi o to że osoby z tamtego klubu też wkładają prace w to aby strona była często odwiedzana. Natomiast osoba tzn "przygoda" rozsyła do każdej nowej osoby zaproszenia do was. To wygląda tak, jak by Wasz klub nie potrafił zadbać o to, aby osoby zainteresowane waszą stroną trafiły do was tylko "odbijacie" użytkowników z innych stron.
Ciekawe czy w/w osoba rozsyła taki "spamy" na wszystkich forach na których jest zarejestrowany?
Swobi rozumiem wysłać jedno zaproszenie albo napisać że tutaj znajdziesz odpowiedz, ale nie do świerzo zarejestrowanych osób wysyłać praktycznie masowo...
Ciekawe czy w/w osoba rozsyła taki "spamy" na wszystkich forach na których jest zarejestrowany?
Swobi rozumiem wysłać jedno zaproszenie albo napisać że tutaj znajdziesz odpowiedz, ale nie do świerzo zarejestrowanych osób wysyłać praktycznie masowo...
535i, mamy wystarczajaca liczbe userow zeby nie musiec sie reklamowac i byc na 1 miejscu w ilosci klubowiczy czy tez forumowiczy na slasku. Nie trzeba nam reklam czy tez zaproszen zeby sie wzniesc na cos. Poprostu dostales zaproszenie i tyle. Jak dostajesz zaproszenie na impreze to tez to traktujesz jako spam? Wtedy tez myslisz ze ktos wysyla je bo nie ma znajomych a chce zeby ktos byl? Na tamtym forum jest tak malo uzytkownikow lub tez taki maly przyrost ze uwierz ze tego sie nie robi masowo. A z tego co wiem to z zaproszenia mozna korzystac lub nie korzystac a nie pisac. Obecnie nie policzylbym na palcach obu rak na ilu forach jestem zarejestrowany i jeszcze nie widzialem takiego przypadku jak twoj zeby ktos mial pretensje ze dostal zaproszenie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Krzysztof ma racjeKrzys pisze:535i, mamy wystarczajaca liczbe userow zeby nie musiec sie reklamowac i byc na 1 miejscu w ilosci klubowiczy czy tez forumowiczy na slasku. Nie trzeba nam reklam czy tez zaproszen zeby sie wzniesc na cos. Poprostu dostales zaproszenie i tyle. Jak dostajesz zaproszenie na impreze to tez to traktujesz jako spam? Wtedy tez myslisz ze ktos wysyla je bo nie ma znajomych a chce zeby ktos byl? Na tamtym forum jest tak malo uzytkownikow lub tez taki maly przyrost ze uwierz ze tego sie nie robi masowo. A z tego co wiem to z zaproszenia mozna korzystac lub nie korzystac a nie pisac. Obecnie nie policzylbym na palcach obu rak na ilu forach jestem zarejestrowany i jeszcze nie widzialem takiego przypadku jak twoj zeby ktos mial pretensje ze dostal zaproszenie.