Co sobie kupujemy pod choinkę???
Co sobie kupujemy pod choinkę???
Mowa tu oczywiscie o prezentach jakie sami sobie sprawiamy, bo to z nich jesteśmy najbardziej zadowoleni.
Proponuję, aby każdy napisał jaką niespodziankę zamierza sobie sprawić, aby świąteczny czar się dopełnił...
Hm...
Ja chyba pod choinką znajdę diodowe lampy do mojej beemki, a żonie kupię rozpórkę na kielichy, której i tak nie będzie chciała i mi ją odda.
Proponuję, aby każdy napisał jaką niespodziankę zamierza sobie sprawić, aby świąteczny czar się dopełnił...
Hm...
Ja chyba pod choinką znajdę diodowe lampy do mojej beemki, a żonie kupię rozpórkę na kielichy, której i tak nie będzie chciała i mi ją odda.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim prezentem jest radość moich bliskich których to nie mam za wiele w Święta z prezentów które dostali..Siebie stawiam na ostatnim miejscu w tym łańcuszku. Więc dla mojej wybranki poszedł zegarek Dolce&Gabbana dla przyjaciela na 30tke i święta fontanna, został jeszcze brat i będzie to pewnie jakiś bajer do jego A3.Ja może zaszaleje w styczniu jak mi spłynie kasa z jazd i chodzi mi kino domowe po głowie.