sprzedam czerwony diament RARYTAS
sprzedam czerwony diament RARYTAS
mam na sprzedaz czerwony diament jedyny taki na swiecie i wszechswiecie na niemieckim e bay chciali mi wypłacic za niego 50.000.000 euro . Niesprzedałem poniewaz stwierdziałem ze tyle pieniędzy nie jest mi potrzebnne
Cena jaka mnie interesuje to 600.000 zł jest równiez mozliwa zamiana na BMW m6 Cabrio
Z uwagi na to ze cena jest promocyjna interesuje mnie gotówka.
Serdecznie zapraszam do kupna !!
Real foto
Poprawiłem - Tomek
Cena jaka mnie interesuje to 600.000 zł jest równiez mozliwa zamiana na BMW m6 Cabrio
Z uwagi na to ze cena jest promocyjna interesuje mnie gotówka.
Serdecznie zapraszam do kupna !!
Real foto
Poprawiłem - Tomek
Ostatnio zmieniony 2009-01-02, 13:41 przez Ficek, łącznie zmieniany 3 razy.
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
o tak dokładnie jak mówi kolega mamy jeszcze do zaoferowania orginalne obrazy STANIZŁAWA WYSPIANSKIEGO sa to niespotykane dzieła pochodzące z muzeum narodowego w krakowie cena niebedzie takze wygórowana. Niechce zapeszac ale bedzie to około 300.000 zł za SZT . W ofercie mamy 3 sztukiTomi325 pisze:Eeee rarytasik jak na moje oko diament pochodzi z głębin oceanu atlantyckiego. Cena nie wygórowana. Ja jak dobrze pójdzie to też niedługo będę miał do sprzedania pewne rarytasy. Mianowicie ORYGINALNE PASTELE STANISŁAW WYSPIAńSKIEGO...
real foto obrazów Stanisława Wyspianskiego będzie dostępny jutro w godzinach popołudniowych . Wszystkich zainteresowanych tymi dziełami sztuki informuje zeby przetrzepali sobie portwele i przygotowali gotówke poniewaz obrazy są poszukiwane przez najbogatszych kolekcjonerów na swiecie i naprawde bardzo szybko mogą zostac sprzedane.
-
- Zaawansowany forumowicz
Ficek jedź po te obrazy do mojej galerii piękna i sztuki i porób fotki obrazów i hologramów, które zaświadczają o oryginalności. Nie ma się co zastanawiać bo oferta jest promocyjna jeden z obrazów został zagarnięty przez Niemców podczas 2 wojny światowej ale na szczęście znalazł się w kraju po wielu latach przyjeżdżając w bagażniku mojej BMW jak ją helmut z Rajchu ściągoł. Będą fotki popołudniu zobaczycie tylko się nie pozabijajcie o te Pastele. W muzeum dawali na ma sztukę 600 tyś zł ale my chcemy dokładnie po 300 tyś za sztukę. Na czarnym rynku są warte bagatela 1 000 000 euro za 3 szt.