Ile płacicie za OC
Ile płacicie za OC
mam pytanie gdzie warto ubezpieczyć auto i ile płacicie za OC i AC
jetem w PZU i kończy mi sie umowa roczna i chce zmienić na tańsze ubezpieczenie obecnie mam 30% zniżki i płace na rok 1200 zł.za OC auto to BMW z 97 roku sprowadzone w zeszłym roku i jest tylko na mnie zarejestrowane no i nie mam jeszcze wieku z góry dziękuje za pomoc
jetem w PZU i kończy mi sie umowa roczna i chce zmienić na tańsze ubezpieczenie obecnie mam 30% zniżki i płace na rok 1200 zł.za OC auto to BMW z 97 roku sprowadzone w zeszłym roku i jest tylko na mnie zarejestrowane no i nie mam jeszcze wieku z góry dziękuje za pomoc
Ja dałam wypowiedzenie juz w PZU i to musi byc miesięczne . Do 27 kwietnia niby ważne mam jeszcze od nich . Narazie jestem na porównywaniu ofert tj Allianz OC z NW około 500zł , MTU ergo Hestia samo OC 412,24zł .Swobi podawał jeszcze tania ubezpieczalnie ale mi wyliczyli 562zł nie wiem dlaczego . wszedzie podana zniżka 60% .Paffcio podawał bodajże Compense ale nie mogę wejśc na kalkulacje bo podaje mi cały czas wykład co to jest OC . To na tyle moich poszukiwań
W PZU przy zniżce 60% OC +NW rocznie 714zł silniczek 2l.
W PZU przy zniżce 60% OC +NW rocznie 714zł silniczek 2l.
Ostatnio zmieniony 2009-03-28, 13:22 przez dorka, łącznie zmieniany 1 raz.