Polska paranoja-szykuje się nowy podatek :)
przepraszam za to:
To są po prostu złodziejskie skur......, chu...., i poje..... ludzie. Chcą nas oskubać ze wszystkiego, za niedługo będziemy żebrać na wiejskiej żeby dali nam pare groszy, a te chu.....będą się pławić w luksusach.
Dla mnie w tym pseudo rządzie siedzą same mongoły, z premierem na czele. Pamiętacie jak mówił o tanim rządzie i administracji.....za jego kadencji przybyło kilku ministrów, a o urzędnikach nie wspomne.....ciekawe czy już skończył ustawiać swoją rodzinkę i znajomych.....złodziej!!!
A moim zdaniem ten śmieszny projekt nie przejdzie.....już widzę jak starszy Pan który ma renty 600zł i malucha którym jedzie tylko do lekarza i kościoła, jedzie do urzędu i oddaje im 3 tyś złotych...ludzie po prostu wyjdą na ulicę, a ja do nich dołącze....
To są po prostu złodziejskie skur......, chu...., i poje..... ludzie. Chcą nas oskubać ze wszystkiego, za niedługo będziemy żebrać na wiejskiej żeby dali nam pare groszy, a te chu.....będą się pławić w luksusach.
Dla mnie w tym pseudo rządzie siedzą same mongoły, z premierem na czele. Pamiętacie jak mówił o tanim rządzie i administracji.....za jego kadencji przybyło kilku ministrów, a o urzędnikach nie wspomne.....ciekawe czy już skończył ustawiać swoją rodzinkę i znajomych.....złodziej!!!
A moim zdaniem ten śmieszny projekt nie przejdzie.....już widzę jak starszy Pan który ma renty 600zł i malucha którym jedzie tylko do lekarza i kościoła, jedzie do urzędu i oddaje im 3 tyś złotych...ludzie po prostu wyjdą na ulicę, a ja do nich dołącze....
AUTO KONSERWACJA PODWOZIOWA...chcesz wiedzieć więcej, pisz na prv lub GG.
-=0zi=- pisze:buahahaha jeszcze pare takich pomysłów, które wejdą w życie i pisze do prezydenta o zniesienie mojego obywatelstwa i gdziekolwiek w europie byle nie pl ...rząd to jeden wielki cyrk...a politycy to małpy cyrkowe... bez urazy dla małp...
Nic wiecej nie mozna dopisac, banda pajacow!pawel-e34 pisze:To są po prostu złodziejskie skur......, chu...., i poje..... ludzie. Chcą nas oskubać ze wszystkiego, za niedługo będziemy żebrać na wiejskiej żeby dali nam pare groszy, a te chu.....będą się pławić w luksusach.
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
ciekawy podatek ich chyba pogieło, za 3tysie to ja mam rsy co do blokowania wiejskiej to nic to nie da bo jak nie dojadą do roboty to sie nic nie stanie i nikt im za to nie potronci, jeszcze troche takich pomysłów i całą tą wiejską to na taczkach wywiozą jak cos takiego przejdzie to ja wyrejestrowuje bryke i rejestruje jako składak czy SAM