Jaka TV najkorzystniej
Jaka TV najkorzystniej
Zoimki, powiedzcie mi jaką telewizję można na ten moment zainstalować
sobie na dachu?
Wersja z talerzem i dekoderem, bo kablówka póki co nie dochodzi tutaj.
Na pewno nie jeden (jedna) z Was ma to w domu.
Cena urządzenia,
abonament,
co w pakiecie,
których sieci unikać?
Każda wypowiedź zostanie odpowiednio nagrodzona
sobie na dachu?
Wersja z talerzem i dekoderem, bo kablówka póki co nie dochodzi tutaj.
Na pewno nie jeden (jedna) z Was ma to w domu.
Cena urządzenia,
abonament,
co w pakiecie,
których sieci unikać?
Każda wypowiedź zostanie odpowiednio nagrodzona
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja u siebie mam cyfrowy polsat w pakiecie familijnym i jestem zadowolony. Wybrałem polsat z tego względu że mamy w nim równierz wszystkie podstawowe kanały które odbieramy anteną siatkową (w tym tvn) dlatego z siatki na dachu mogłem zrezygnować. Abonament za pakiet familijny płacę 37,90 zł.
Rodzice piętro niżej mają n-kę. Tam sam wybierasz pakiety który chcesz (sport, rozrywka, kanały naukowe typu discovery itp.) Zaletą jest na pewno duża ilość kanałów w jakości hd za które nie trzeba dodatkowo dopłacać, co niestety jest minusem cyfrowego polsatu bo tam kanałów hd w standardzie nie ma...
Z cyfrą + styczności nie miałem więc się nie wypowiem.
Rodzice piętro niżej mają n-kę. Tam sam wybierasz pakiety który chcesz (sport, rozrywka, kanały naukowe typu discovery itp.) Zaletą jest na pewno duża ilość kanałów w jakości hd za które nie trzeba dodatkowo dopłacać, co niestety jest minusem cyfrowego polsatu bo tam kanałów hd w standardzie nie ma...
Z cyfrą + styczności nie miałem więc się nie wypowiem.
Marcin n-ke bierz nawet sie nie zastanawiaj, w polsacie za kazdy kanał HD trza dopłacac, ja mam w domu i Polsat i n-ke, Polsat mam dlatego ze byla swego czasu taka promocja ze do normalnego dekodera dodawali drugi gratis, i nie trzeba placic za niego a mam te same kanały w drugim pokoju.
A nke mam juz 3 lata ze wzgledu na ilosc kanałow HD i dobra cene
Cyfra odpada ze wzgledów wjadomo jakich, zlodzieje
A nke mam juz 3 lata ze wzgledu na ilosc kanałow HD i dobra cene
Cyfra odpada ze wzgledów wjadomo jakich, zlodzieje
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Nie nie ma na nn-ce polsatu
Pracowalem w cyfrze + i nie bede sie wypowiadal na ten temat
Wedlug mnie powinienes wybrac n-ke, masz duzo sportu nawet + ilosc programow HD, jakies HBO sobie dobiezesz itp to zawsze dobry film obejzysz.
Jezeli chodzi o nowosci to najlepsza jest cyfra z pakietem Canal + ale cena takiego pakietu zeby miec wszystko to jest 160 zloty miesiecznie ;/
Pracowalem w cyfrze + i nie bede sie wypowiadal na ten temat
Wedlug mnie powinienes wybrac n-ke, masz duzo sportu nawet + ilosc programow HD, jakies HBO sobie dobiezesz itp to zawsze dobry film obejzysz.
Jezeli chodzi o nowosci to najlepsza jest cyfra z pakietem Canal + ale cena takiego pakietu zeby miec wszystko to jest 160 zloty miesiecznie ;/
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Bardzo ważne !!! Chcesz tę telewizję na jeden telewizor czy na dwa.
Na jeden telewizor brałbym Telewizje N lub Cyfra +
Na dwa telewizory i więcej tylko cyfra + najbardziej korzystny abonament
Skąd to wiem miesiąc temu sam szukałem czegoś najbardziej konkretnego i zdecydowałem się na cyfra + Multiroom.
Na jeden telewizor brałbym Telewizje N lub Cyfra +
Na dwa telewizory i więcej tylko cyfra + najbardziej korzystny abonament
Skąd to wiem miesiąc temu sam szukałem czegoś najbardziej konkretnego i zdecydowałem się na cyfra + Multiroom.
U mnie w domu Cyfra+ gości juz 11 lat jak nie więcej, w pakiecie dosc wysokim, ok 100zł miesiecznie z racji tego ze troche w domu nas jest i każdy lubi cos innego oglądac.
Mało tego cyfre+ mozna bardzo łatwo rozdzielic niezależnie na kolejne TV korzystając z jednego abonamentu, nawet na 6 TV. Wystarczy kupic następny dekoder(nie musi juz byc z cyfry moze byc jakichś Ferguson) i splitter na allegro. Ja tak w domu mam zrobione i śmiga wyśmienicie.
Ale to juz twój wybór co weźmiesz, musisz dostosowac swoje potrzeby do tego co jest w ofertach N-ki, Polsatu czy Cyfry.
A ostatnio nawet kanały polsatu są na cyfrze, czego nigdy nie było
Mało tego cyfre+ mozna bardzo łatwo rozdzielic niezależnie na kolejne TV korzystając z jednego abonamentu, nawet na 6 TV. Wystarczy kupic następny dekoder(nie musi juz byc z cyfry moze byc jakichś Ferguson) i splitter na allegro. Ja tak w domu mam zrobione i śmiga wyśmienicie.
Ale to juz twój wybór co weźmiesz, musisz dostosowac swoje potrzeby do tego co jest w ofertach N-ki, Polsatu czy Cyfry.
A ostatnio nawet kanały polsatu są na cyfrze, czego nigdy nie było