III Zlot Bmw Team Śląsk

Wszelkie szczegóły dotyczące Zlotu
Admin
Site Admin

III Zlot Bmw Team Śląsk

Post autor: Admin »

Obrazek

Miejsce zlotu (mapa google) Punktem B oznaczono wjazd na teren zlotu.
Start imprezy o godzinie 10:00

Miejsca zbiórek
Wodzisław- parking na przeciwko dworca PKS - wyjazd na miejsce zlotu godz. 9:30
Rybnik parking Carrefour na przeciwko kąpieliska RUDA - wyjazd na miejsce zlotu o 9:00 wyjazd
CB radio - w sprawie zlotu, jak trafić itp itd kanał 24

Regulamin zlotu:
1. Zlot jest imprezą niekomercyjną przeprowadzaną przez BMW TEAM ŚL¡SK
2. Niniejszy regulamin obowiązuje wszystkich uczestników, którzy wjadą na teren zlotu
3. Opłata za wjazd samochodem wynosi 20 zł bez względu na ilość osób znajdujących się w samochodzie.
4. Niedostosowanie się do Regulaminu skutkować będzie upomnieniem, a w przypadku powtórzenia się sytuacji, wydaleniem z terenu zlotu bez prawa zwrotu poniesionych kosztów. W przypadku zdarzeń zagrażających zdrowiu i życiu uczestników, i osób postronnych, organizatorzy zastrzegają sobie prawo do wezwania Policji lub Straży Miejskiej właściwej dla miejsca odbywania się zlotu.
5. Na terenie zlotu należy zachować szczególną ostrożność poruszając się samochodem, obowiązuje ograniczenie prędkości do 5 km/h oraz zakaz "palenia gumy" czy innych popisów poza miejscami do tego wyznaczonymi (główny parking).
6. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie szkody i zdarzenia spowodowane przez zawodników w stosunku do osób trzecich i ich mienia, oraz w stosunku do uczestników zawodów.
7. Zawodnik bierze udział w zawodach na własną odpowiedzialność i na własne ryzyko oraz zobowiązuje się dostosować się do wskazówek organizatorów .
8. Zabrania się pod konsekwencjami wnoszenia na teren zlotu alkoholu, narkotyków oraz innych środków odurzających lub niedozwolonych.
9. Jakakolwiek próba uruchomienia pojazdu mechanicznego przez osobę będącą pod wpływem alkoholu lub innych niedozwolonych środków skutkować będzie zabraniem kluczyków, lub w przypadku odmowy wręczenia kluczyków, wezwaniem Policji. Dotyczy to sytuacji, kiedy osoba nietrzeźwa uruchamiając samochód spowodowałaby realne zagrożenie dla zdrowia i życia pozostałych uczestników zlotu.
10. Od uczestnika biorącego udział wymagane jest posiadanie aktualnego ubezpieczenia OC oraz aktualnego badania technicznego pojazdu. Zalecane jest posiadanie ubezpieczenia AC i NNW.
11. Wszelkie sprawy nie objęte niniejszym regulaminem pozostają w gestii interpretacji przez Organizatora zlotu.
12. Za zachowanie uczestników na i poza terenem zlotu organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności. Oznacza to, że każdy uczestnik zlotu ponosi odpowiedzialność cywilną i karną za własne zachowanie.
13. Obowiązuje bezwzględny zakaz wstępu na pasy zieleni pojazdom.
14. Obowiązuje bezwzględny zakaz wstępu osobom postronnym na teren przeprowadzanych konkurencji.
15. Obowiązuje bezwzględny zakaz parkowania pojazdów w miejscach wyjazdowych i ewakuacyjnych.
16. Uczestnik zobowiązany jest przestrzegać poleceń Organizatora.
17. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany planu imprezy i przeprowadzanych konkurencji.
Ostatnio zmieniony 2010-08-30, 14:50 przez Admin, łącznie zmieniany 13 razy.
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

no i ładnie temat już leci :) teraz tylko czekać :D :bmw:
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Nareszcie coś jest..:D

Trzeba się wybrac.:)
tomek w
Zaawansowany forumowicz

Post autor: tomek w »

no i się doczekałem jestem na 100% teraz żeby tylko pogoda wypaliła
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

w konkursie na najładniejsze auto zróbcie podział na tak jakby stare i nowe bmw. Niewiem może najlepiej to rozdzielić e24,e30,e32,e34 do kategori starszych aut a od e36 do góry do nowszych. Bo wiadomo ze e30 nie może startować z e60 np.
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Aurel pisze:w konkursie na najładniejsze auto zróbcie podział na tak jakby stare i nowe bmw. Niewiem może najlepiej to rozdzielić e24,e30,e32,e34 do kategori starszych aut a od e36 do góry do nowszych. Bo wiadomo ze e30 nie może startować z e60 np.
poruszymy ta kwestie na spotkaniu organizacyjnym ale ja myślę bardzo podobnie
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

a klubowicz moze stawac w konkursach???
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Sam osobisci juz 5 plakatow rozwiesilem w Niedobczycach bede dzialal dalej w razie jakies pomocy zawsze jestem chetny . :) To moze ja startne na najglosniejszy wydech :D:D:D
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

ja moge wystartowac na najczystszy silnik....kto ma jeszcze plakaty bo z checia przygarne z 5 sztuk dorozwiesienia...
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

A może by tak na sam początek na oficjalnym otwarciu zlotu, wszyscy udali się do swoich beemek i narobili trochę hałasu. A jeżeli jest taka możliwość to zmierzyć jak głośno było. :bmw:
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
lalinka
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: lalinka »

choć może i nie mam co do gadania, to też uważam że powinien być podział w konkursie na najładniejsze autko
Banditen Motoren Wagen Love
iras19
Małopiszący

Post autor: iras19 »

:m: :bmw: kurcze nie mam gotowej malowanko jeszcze
Tomas1962

Post autor: Tomas1962 »

Kto Ma Jeszcze z 3 szt. plakatów z przyjemnością rozwieszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bła¿ej
Małopiszący

Post autor: Bła¿ej »

Też się cieszę że mamy kolejny zlot BMW. Rok temu byłem na zlocie jako pasażer :grin: impreza była świetna, a w tym roku postaram się przyjechać moją beemką mam nadzieje że będzie świetna zabawa :wink: Wszystkim życzę udanej imprezy :wink:
Bła¿ej:)
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Kto Ma Jeszcze z 3 szt. plakatów z przyjemnością rozwieszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja myślę ,ze chyba teraz każdy ma dostęp do drukarki ,albo kolega koleżanka ,bądź w sklepie za 30 gr. 2 papierosy mniej i 2 kartki i dla klubu coś zrobić i czuć się dumnym , a nie pytajcie kto ma :P
Zablokowany