bo to goście którzy palili i driftowali zabierali ludzi¯ołnierz pisze:A co ma do tego palenie gumy?
III Zlot Bmw Team Śląsk
-
- Zaawansowany forumowicz
no wystartuje ale szans raczej nie mam hehe, nie skonczona zabudowa poza tym szumy szmery i zaklocenia
Z wrocka niestety bardzo malo autek (2-3), ale po drodze spotkamy sie z @lfredem i dolaczymy do was na carefourze, a przynajmniej będziemy sie starali. Wyjezdzamy o 7:00 wiec mam nadzieje ze bedziemy chwilke przed 9:00 czyli przed waszym odjazdem.
667755505 to moj numer, na chwilke przed odjazdem spod carefoura niech ktos z was zadzowni i zapyta czy juz dojezdzamy do was czy cos nie pykło.
Z wrocka niestety bardzo malo autek (2-3), ale po drodze spotkamy sie z @lfredem i dolaczymy do was na carefourze, a przynajmniej będziemy sie starali. Wyjezdzamy o 7:00 wiec mam nadzieje ze bedziemy chwilke przed 9:00 czyli przed waszym odjazdem.
667755505 to moj numer, na chwilke przed odjazdem spod carefoura niech ktos z was zadzowni i zapyta czy juz dojezdzamy do was czy cos nie pykło.
-
-
- Kontakt:
pssssss psssss
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
ale zes narobil ludziom smaka ta maciorkąpssssss psssss
Było jedwabiscie , ludzie xtra troszke moze niektorzy wystraszyli sie zimna ale bardzo pozytywnie.
Chciałem serdecznie wszystkim podziekowac, publicznosci uczestnikom, i wszystkim ktorzy przyczynili sie do udanego III zlotu BTS'u
WIELKIE DZIEX
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany