djmario nastepnym razem to ja radze sobie przygotowac cos na kartce teraz jak sie celebryta zrobil to lepiej takie rzeczy pocwiczyc przed lustrem no wiesz........ "...You talking to me..." itd
BeleX pisze:djmario nastepnym razem to ja radze sobie przygotowac cos na kartce teraz jak sie celebryta zrobil to lepiej takie rzeczy pocwiczyc przed lustrem no wiesz........ "...You talking to me..." itd
BeleX pisze:djmario nastepnym razem to ja radze sobie przygotowac cos na kartce teraz jak sie celebryta zrobil to lepiej takie rzeczy pocwiczyc przed lustrem no wiesz........ "...You talking to me..." itd
A bo mnie wzieła z zaskoczenia buhahaha nastepnym razem pocwicze, dym z pod kol mnie zacmił
Pozatym mogła mniej skomplikowane pytania zadawac
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
ktoś wie jak sobie ten filmik z tvt ściągnąć na twardziela?
[ Dodano: 3 Wrzesień 2010, 15:45 ]
czy ktoś może mi powiedzieć jak moge ZDRIFTINGOWAć moją bunię, bo według narratorki niektóre autka były po driftingu BUCHAHAHAHAHA
sky_driver pisze:ktoś wie jak sobie ten filmik z tvt ściągnąć na twardziela?
czy ktoś może mi powiedzieć jak moge ZDRIFTINGOWAć moją bunię, bo według narratorki niektóre autka były po driftingu BUCHAHAHAHAHA
czss około 0:50
hahahaha
sky Ty juz masz zderzak zdriftowany...az z niego kapalo a sorry to on sam kapal na ziemie ;]
sky_driver pisze:ktoś wie jak sobie ten filmik z tvt ściągnąć na twardziela?
czss około 0:50
hahahaha
sky Ty juz masz zderzak zdriftowany...az z niego kapalo a sorry to on sam kapal na ziemie ;]
he he, no było tak, ale już jest ok, zmieniony tłumik i zderzak też założony ładny.