zawias pisze:chyba bym sie nie zdecydował nigdy na taki jasny środek w aucie , ciezko to cholerstwo pewnie utrzymać , ale efekt miażdży , nie pamiętasz jaką lustrzanką robił te zdjęcia poprzedni właściciel ? bo to chyba za jego kadencji wrzuciles fotki
Ja też sobie wmawiałem, że nigdy nie chce jasnej tapicerki, ale cóz uległem pokusie
Mam troszkę więcej pracy przy myciu co jakiś czas, ale że lubie to robić to sama przyjemność, na wiosne będzie relacja z kompletnego car detailingu zewnętrzengo i wewnętrznego
Co do zdjęć to z tego co pamiętam to aparat nikon d700 + obiektyw N 50 1.4 + wbudowana lampa błyskowa + N14-24 2.8 korzystając z CLS dodatkowo doświetlane sb900 i wyzwalane wbudowana lampą błyskową.
alpina wiadomo super..juz za ten sam fakt iz to alpina duzy plus, jednak jak dla mnie to e46 wyglada jak moje marzenie, zycie jest niesprawiedliwe gratuluje bylej i obecnej
W sumie to dużo się nie zmieniło, auto przeszło kompletny Car Detailing, a na miejsce seryjnego zawiasu zawitał gwint KW V3, widze że jest info o zlocie, jeśli pozwolicie to zawitam, pozdrawiam
Potrzebujesz porad car detailingu,kosmetyków - pisz na PW Alpina D3 - 020
Co wyboru też wolałbym twoje poprzednie e46 ale najlepiej było by mieć oby dwa... sedan i coupe to rewelacyjne rozwiązanie ale wiadomo, że często nie wykonalne. A co do samego samochodu to powiem szczerze, że urwało mi jaja Naprawde kolor i środek mega ogień... a tez nie ma co porównywać e90 do e90 alpiny!!!!!! pozdrawiam i marzę, żeby kiedyś zobaczyć