Widziałem , siedziałem , i prawie jechałem hehe
Autko mi się podoba , zrób w niej co masz zrobić i będzie OK.
Daj tego vin`a po niemiecku to przetłumaczę Ci na PL
PS. Po świętach działamy – „torba” na zakupy kupiona ha ha ha ha
Aman pisze:puchatek28, tak jak Tomek napisal nie oplaca mi sie wrzucac zderzaka na po liftowego bo mam plany na Mpak wszystko powoli i w swoim czasie
A nie chcesz się zamienić???? Mam u siebie na przodzie zderzak M i chciałbym go zamienić na ori Wiem,wiem , większość robi na odwrót ,ale ja jestem w trakcie "Alpina D10 - project" i mam już dokładkę Alpiny,tylko zderzaka przedliftowego brak
Aman pisze:puchatek28, tak jak Tomek napisal nie oplaca mi sie wrzucac zderzaka na po liftowego bo mam plany na Mpak wszystko powoli i w swoim czasie
A nie chcesz się zamienić???? Mam u siebie na przodzie zderzak M i chciałbym go zamienić na ori Wiem,wiem , większość robi na odwrót ,ale ja jestem w trakcie "Alpina D10 - project" i mam już dokładkę Alpiny,tylko zderzaka przedliftowego brak
No i po kłopocie hehe, jeden ma M Paka a drugi przedlift ehehe
Yyyy , jeśli o mnie chodzi to szukam zderzaka przedliftowego , kompletnego,z halogenami itp. . Moje plany to "Alpina D10 look" ,dokładka już jest ale zderzaka brak A z racje tego,że mam na przodzie zderzak M ,to mógłbym sie z kimś zamienić
Po ile takie zderzaki M chodzą w PL????