teraz tylko je zaprogramowac zeby nie bylo kropeczki i bedzie gitara
kropeczka najmniejw azna bardziej sie dla mnie liczy zeby obrotomierz i ekonomizer ozyly ale sprzet juz prawie caly jest dwa komplety zegarow tez (te ktore byly wsadzone przez poprzedniego wlasciciela byly z 2.0 z pelnym obc i maja za malo pamieci) teraz sa z 540 i powinien caly eeprom wejsc wiec mysle ze w poniedzialek bedzie wszystko banglalo juz jak powinno
Autko fajne,koło również. Jeśli dobrze przeczytałem to masz 168tyś przebiegu!!! ¯ARTUJESZ,prawda??????????? Skąd wy bierzecie takie auta i przebiegi?????
Zegary sa z innego auta dlatego zczytywalem przebieg z LCM i taki wyszedł czy prawdziwy hmmm sam nie wiem na dobra sprawe jak ktos madry kopa to sie nei dowiemy ile ma naprawde...
Nie no jakbym mial dac za ta mp3 8 stówek to wole sobie skorke zapodac a ta zreszta wyrwalem w tanich pieniadzach tylko niestety brakuje mi jednej czesci mocowania ;/
Pewnie takiej tej plaskiej części w bagazniku do której mocujesz tą kasetkę ze zmieniarką. Ja na szczęście mialem wszystko juz na swoim miejscu tylko brakowało mi zmieniarki.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "