Dlatego ja nie jeżdżę Bmw na dyski ;] Rifresz to w sobie ma ze paczki wysyła jak mu sie przypomni bywało ze miesiącami Brzydkie to masz ehhhh zakrop to bo zacznie ruda gryźć
ochroniarze stali i pilnowali nie dziwie sie jak dal im z 20 Euro albo to byla od kogos z nich
M E R O, Mi sie bardzo podoba w alcantarze ale nie obecnie kasy na to. Zaslepki do zderzaka zamiast halogenow juz mam i jak bede auto malowal to wtedy je zaloze
O.. dawno nie zaglądalem. Panie, skur... czybyki pieprzone! Tak to jest, pedał kasuje furę z zazdrości. Naprawisz
Kierę da się przełożyć, bo ja to zrobiłem (przedlifotową zamieniłem na taką samą polifotwą). Wystarczy taki plastikowy motyw i wszystko hula, Poduszka, klakson itd. Służę pomocą. Pół godziny roboty. Co do kierki to fajna sprawa.
Mieszek byłłądny ,ale czemu on taki skurczony chocby do stara byl ? Wezme go jak sie fajnie ułoży u mnie A mod oczywiscie na 5+ Tak choćby inne auto w srodku
Dzieki staram sie zeby auto wygladalo jak najlepiej. Ja nie lubie tego typu dodatków "tjuningowych" wiec kupilem ori mieszki, jest duzo lepiej. Kierownica bedzie dopiero w nastepnym tyg nie dam rady wczesniej FaTuM, Tak wygladaja te stare mieszki http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... 76379.jpg/ oddam Ci je jak chcesz. Mi juz nie sa potrzebne.