[e36 coupe] 328i by Kaper
Raczej nie będzie zderzaka Mam inny plan na przyszły sezon ... Oczywiście w miarę przychodów dojdzie obowiązkowo zawias (jakiś gwint pewnie) i jakaś ładna felga... Zmierzam prawdopodobnie w kierunku Cult Style - co będzie czas pokażehardrav pisze:ładne e36 zapodaj mu zderzaki ///M progi w kolor, troszke ja zglebuj i bedzie gitara pozdro
Jak ktoś chce sprzedam kierunkowskazy przednie (białe) lub zamienię na Pomarańczki
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Kaper, pomarańczki mam tyle że z compacta ... jeśli ci odpowiadają,,,,, chętnie się ich pozbędę
jeśli dobrze poszukam może znajdą się od sedana;]
jeśli dobrze poszukam może znajdą się od sedana;]
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
A compactowe lub sedanowe normalnie pasują do coupe ??Przemo pisze:Kaper, pomarańczki mam tyle że z compacta
us corner light - obowiązkowo Ja już chyba łapnąłem koncepcję ale realizacja będzie w przyszłym sezonie (również zależna od $$$). Min postanowiłem zrobić coś takiego:M E R O pisze:Fajny pomysl na lampe . Amberowe kierunki do ciemnego lakieru siada jak zloto , fajnie jakbys zrobil im od razu us corner lights
Kierunki wraz z białym wstecznym okleję pomarańczową folią (tak jak na foto wyżej)... Wg mnie ładnie będzie pasowało w czarnym coupe. I felga możliwe, że również BBS RC
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
Dokładnie! ostatnio widziałem na czarnuchu pomarańcze i sie zakochałemKaper pisze:Wg mnie pomarańczki na czarnym aucie wyglądają . Wcześniej miałem Hondę Civic, czerwoną i też miałem pomarańcze i wyglądało znacznie gorzej niż na czarnych Civicach... MarcinE36Cabrio, Powodzenia w modachKaper, Widze ze wpadliśmy na ten sam pomysł tez chce Pomarańcze
Dzięki i Wzajemnie
Dziś uzupełniłem lukę jaką miałem w miejscu radia. Kupiłem ori BMW BUSINESS RDS z możliwością podpięcia zmieniarki CD
Przy okazji widać, że wymieniłem stare OBC na full 18 (tylko nie podłączone bo nie mam jeszcze manetki)
Postawiłem na ORI radio, żeby wszystko w środku razem się komponowało i wyglądało jednakowo...
Najbliższe zmiany to wymiana gałki biegów i podświetlenie klamek
Przy okazji widać, że wymieniłem stare OBC na full 18 (tylko nie podłączone bo nie mam jeszcze manetki)
Postawiłem na ORI radio, żeby wszystko w środku razem się komponowało i wyglądało jednakowo...
Najbliższe zmiany to wymiana gałki biegów i podświetlenie klamek
Kaper, podjade ktorys dzien i podepne twojego kompa do mnie na pare chwil bo mi cos szaleje z zarowkami i nie wiem czy to wina OBC czy czegos w ukladzie. A manetka bym sobie nie zawracal glowy bo w coupe uzylem jej moze z 10 razy przez 5 lat W cabrio jej nawet nie montowalem bo szkoda roboty
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE