[E36] Compot by Gabrielo
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
A ja mam tylko jedno pytanie.
STARY KUPIŁEŚ PRZEDWCZORAJ TO AUTO W SALONIE !?
x1000 , blacha i wnętrze to chyba jedno z najmniej wycioranych E36 na tym forum
Może tylko fotki wyglądają tak extra ale naprawde szacun, sam fakt że to jeszcze przed lift w takim stanie.
Kolor fajny, można powiedzieć rzadko spotykany
Lampy faktycznie zamień na serie, ja w ogóle nie wiem po co ktoś produkuje (a co ważniejsze) kupuje takie wynalazki.
Może tylko fotki wyglądają tak extra ale naprawde szacun, sam fakt że to jeszcze przed lift w takim stanie.
Lampy faktycznie zamień na serie, ja w ogóle nie wiem po co ktoś produkuje (a co ważniejsze) kupuje takie wynalazki.
No blacha jest jako tako w dobrym stanie...Nadkola z tyłu muszą iść do lakiernika, albo ja to se zrobim w przyszłym roku , ale poza tym jest OK. Dzięki za opinie!!Dadeck pisze:A ja mam tylko jedno pytanie.
Ale czy ja tobie coś mówie? Poprostu napisałeś że jak kto woli a to nie zawsze rozwiązanie moim zdaniem Ja poprostu stwierszam że miał ładne auto które wymagało drobnych poprawek i było by dobrze a jednym ruchem spiepszył sobie cały wygląd. Nie nie jestem takim znawcą i za takiego się nie uważam tylko oceniam tak jak widzę. Zresztą Ty i twoja głupia gadka już raz rozbawiła mnie do łez może ci się jeszcze raz udaTurbo pisze:Moloch, najlepszy znawco BWM jest wyraznie napisane ze lampy na -
a to ze sobie takie lampy włozył to jego sprawa
gabrielo11 Wsadź tam ładne alumki na wiosnę załóż stare lampy i będzie naprawdę nieźle