[E36] Compot by Gabrielo

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Sabertooth też kupił takie światła i zaraz zmienił. Mam nadzieję, że Ty też zmienisz ;) Wszystko jest do odratowania
Obrazek
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Dzisiaj zrobiłem takie oto zdjęcie gdy sloneczko zachodziło :mrgreen: Jeszcze na tych "bleee" :twisted: lampach!!

Na lato będą 17" alumu BORBETY et. 35 !! Już zamówione:mrgreen:

Obrazek
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Turbo »

no jak dla mnie lampy na minus :P ale kazdy robi co i jak chce ;) i to kazdy powinien uznac ... ;) a reszta autka zadbana i tak trzymaj :)
Obrazek
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

ehhh... ale kazdy robi co i jak chce i to kazdy powinien uznac ... , ale o ile dobrze pamiętam nie chwalimy agro tuningu na tym forum więc jak dla mnie, treść wypowiedzi bezsensowna jak na to forum. Autko na początku miało potencjał, aktualnie dla mnie wygląda jak zwykły typowy allegrowóz sry :neutral:
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Turbo »

Moloch, najlepszy znawco BWM ;) jest wyraznie napisane ze lampy na -
a to ze sobie takie lampy włozył to jego sprawa ;)
Obrazek
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Awatar użytkownika
Dadeck
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dadeck »

A ja mam tylko jedno pytanie.
STARY KUPIŁEŚ PRZEDWCZORAJ TO AUTO W SALONIE !?
:shock: x1000 , blacha i wnętrze to chyba jedno z najmniej wycioranych E36 na tym forum :zdziwko:
Może tylko fotki wyglądają tak extra ale naprawde szacun, sam fakt że to jeszcze przed lift w takim stanie.
Kolor fajny, można powiedzieć rzadko spotykany :wink:
Lampy faktycznie zamień na serie, ja w ogóle nie wiem po co ktoś produkuje (a co ważniejsze) kupuje takie wynalazki.
Obrazek
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Dadeck pisze:A ja mam tylko jedno pytanie.
STARY KUPIŁEŚ PRZEDWCZORAJ TO AUTO W SALONIE !?
:shock: x1000 , blacha i wnętrze to chyba jedno z najmniej wycioranych E36 na tym forum :zdziwko:
Może tylko fotki wyglądają tak extra ale naprawde szacun, sam fakt że to jeszcze przed lift w takim stanie.
Kolor fajny, można powiedzieć rzadko spotykany :wink:
Lampy faktycznie zamień na serie, ja w ogóle nie wiem po co ktoś produkuje (a co ważniejsze) kupuje takie wynalazki.
No blacha jest jako tako w dobrym stanie...Nadkola z tyłu muszą iść do lakiernika, albo ja to se zrobim w przyszłym roku :mrgreen: , ale poza tym jest OK. Dzięki za opinie!! :bmw:
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Turbo pisze:Moloch, najlepszy znawco BWM ;) jest wyraznie napisane ze lampy na -
a to ze sobie takie lampy włozył to jego sprawa ;)
Ale czy ja tobie coś mówie? Poprostu napisałeś że jak kto woli a to nie zawsze rozwiązanie moim zdaniem :mrgreen: Ja poprostu stwierszam że miał ładne auto które wymagało drobnych poprawek i było by dobrze a jednym ruchem spiepszył sobie cały wygląd. Nie nie jestem takim znawcą i za takiego się nie uważam tylko oceniam tak jak widzę. Zresztą Ty i twoja głupia gadka już raz rozbawiła mnie do łez może ci się jeszcze raz uda :shock:

gabrielo11 Wsadź tam ładne alumki na wiosnę załóż stare lampy i będzie naprawdę nieźle :bmw:
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Ale panowie nie kłóćcie się :mrgreen: Każdy ma prawo na wlasną opinię i po to te fora istnieją, aby się tych opini pozbyć :razz: Na lato oponki i alumki raczej będą, jeszcze myśle o glebie, ale przed weselem (sierpień :cool: ) nie chciałbym za dużo wydawać, bo pani będzie mruczeć :roll: Ale pomyślimy!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

hahha a powiedz mi... Która pani nie mruczy jak kupujesz coś nowego do auta? :mrgreen: Tylko fajnie sie masz że twoja mruczy... bo moja warczy :mrgreen: :mrgreen:
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

o właśnie!! Brakowało mi tego słowa! Moja też warczy :roll: !!! :mrgreen: Ale coś się kupi świecącego i juź jest mruczenie :mrgreen:
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo820 »

gabrielo11 pisze:Moja też warczy
A moja pani wcale nie warczy :razz: wręcz przeciwnie sama mi nowe graty do auta kupuje :mrgreen:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

co wy za kobiety macie ze warcza :mrgreen: w takim razie moja powinna mnie z domu wyrzucic :lol: :lol: pozdro :bmw:
Łosiu
Małopiszący

Post autor: Łosiu »

Jak będziesz miał te lampy co teraz to i 3tlg nie pomoże, ani gleba...
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Łosiu pisze:Jak będziesz miał te lampy co teraz to i 3tlg nie pomoże, ani gleba...
2x
Zablokowany