a ja i tak bede uparcie sie trzymac zoltego koloru, bo ten Twoj kolorek auta + zolty bedzie ladnie wygladac, dlatego felgi dalbym biale, a zaciski na zolto!
Taka koncepcja, ostatnio widzialem w Zabrzu podobną do Twojej wlasnie z zoltymi elementami, bialymi felunkami i powiem Ci ze wygladala przezaje***.
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
Ja bym je na biało mażnoł tak jak kaper fote wstawił. Ogólnie alumek ładny i spokojnie oponka 225 może być a z twoim motorem to ja bym się na większą pokusił
Eee tam, wogole to nie jezdzi:/ . Przed wymiana filta paliwa i swiec wyplulo mi w jastrzebiu 185km. Mam na oku dol z m54b30 , wtedy moze peknie 200km , ale zobaczymy co z tego bedzie, nie chce zapeszac
No i ja podnoszę kucyki przelocik bym zrobił ale za mały motor w 3.0d tak by było ale tak to katy out i końcowy dojdzie rm2 lub rm3. No i wirusik na 155 km i jakieś 355 + nm i będzie lepiej pchać jak teraz
piotr8505 pisze:No i ja podnoszę kucyki przelocik bym zrobił ale za mały motor w 3.0d tak by było ale tak to katy out i końcowy dojdzie rm2 lub rm3. No i wirusik na 155 km i jakieś 355 + nm i będzie lepiej pchać jak teraz
Ale o co chodzi? Bo ja mam m54b25 i chce zrobic stroker kita na 3.0
jak mowa o chipie to mogę tylko powiedzieć że znajomy z żor, w e46touringu, 2.0D zalozyl jakiegoś tam chipa no i ma teraz 170km, wiecej Nm, a i mniejsze spalanie, jesli chcesz mogę go dokladnie wypytać co i jak
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
krzyq pisze:jak mowa o chipie to mogę tylko powiedzieć że znajomy z żor, w e46touringu, 2.0D zalozyl jakiegoś tam chipa no i ma teraz 170km, wiecej Nm, a i mniejsze spalanie, jesli chcesz mogę go dokladnie wypytać co i jak
Dzisiaj od rana siadlem przy aucie, naciaglem opony na s32 i przy okazji wymiany kolek u mnie z ciekawosci , wlozylem tacie moje zimowe m3ki i............ wyszla koza
Ostatnio zmieniony 2012-04-02, 12:36 przez M E R O, łącznie zmieniany 1 raz.