[E36] Black Coupe by Fatum
takie bajerki ciagle dochodza i dochodza ,bo ciągle mało
sobotnie sprzątanko w środku wraz z konserwacją
brudne opony i popalcowane ranty
205 bez rewelacji
ale za to 215 ładnie weszła wystaje cała kanta poza opone
teraz auto na dniach na poprawki lakiernicze i na porysowane drzwi których mechanik nie kwapi sie malować wiec samemu podziałam i polerka całego lakieru i przy okazji postoju obszyje kierownice
a pozniej zaczynam sezon ...
sobotnie sprzątanko w środku wraz z konserwacją
brudne opony i popalcowane ranty
205 bez rewelacji
ale za to 215 ładnie weszła wystaje cała kanta poza opone
teraz auto na dniach na poprawki lakiernicze i na porysowane drzwi których mechanik nie kwapi sie malować wiec samemu podziałam i polerka całego lakieru i przy okazji postoju obszyje kierownice
a pozniej zaczynam sezon ...
No znając Fatuma i jego podejscie do auta to napewno bedzie ciekawie
aż sie robie nie cierpliwy
PS:
Fatum ciekawy masz ten stolik widze że różu nie odpuścisz jednak
aż sie robie nie cierpliwy
PS:
Fatum ciekawy masz ten stolik widze że różu nie odpuścisz jednak
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
wpadniemy napewno ! napewno przedzwonimy tylko skończę na dniach
hehe noo te drobiazgi to wszystko moje - prawie róz mi nie jest obojętny to wiecie hehe
narazie auto w opłakanym stanie stoi z reperaturką w spawach na tylnim błotniku i 4 elementy zmatowane i odpoczywa troche fotek ,bo robota wre i czasu niema jutro podkład w piatek lakier sobota poleruje swoje i dwa auta za blacharza i wynajem garazu
kurier też dziś był przywiozł pierscienie centrujace do felg
hehe noo te drobiazgi to wszystko moje - prawie róz mi nie jest obojętny to wiecie hehe
narazie auto w opłakanym stanie stoi z reperaturką w spawach na tylnim błotniku i 4 elementy zmatowane i odpoczywa troche fotek ,bo robota wre i czasu niema jutro podkład w piatek lakier sobota poleruje swoje i dwa auta za blacharza i wynajem garazu
kurier też dziś był przywiozł pierscienie centrujace do felg
Tylko tyle że krestrel das 6 jest maszynką orbitalno rotacyjna a lare epl rotacyjną a to wielka różnica Chyba że się mylę to mnie popraw. Bo mi jest raczej potrzebna maszynka do nakładania clinerów i selentów a do tego jest idealna maszyna orbitalno rotacyjna taka jak das6 albo megsa g220 na którą mnie nie stać. A dasa mam ponć do kupna za nie całe 380zł i nówka nie używka. Miałem obrotówkę silverline i nie podpasowała mi za duże obroty.FaTuM pisze:Slyszalem ze Kestrel awaryjny ,bo go miałem brać tydzien temu ,ale Shine polecił mi Lare EPL 11 i uwierz ze idzie jak szatan normalnie jakbys był w niebie 2 kg. 2 przełożenia miażdy system
No to zestawik ciekawy sobie zamówiłeś Czekam na efekt i zdjecia .
fajna kase dales za nia brawo tak masz racje to o/rot. a lare rotacyjna
podkład
szwagier piaskował jakies czesci od czołga i artylerii wojennej az nagle przynosi mi na warsztat felgi wiec no co zapodkladowalem przy okazji .
to są rh zw3 dobrze mowie ?? bo rantu nie przywiozl zlote byly jakis maczo z mietka mu to przywiózł.
podkład
szwagier piaskował jakies czesci od czołga i artylerii wojennej az nagle przynosi mi na warsztat felgi wiec no co zapodkladowalem przy okazji .
to są rh zw3 dobrze mowie ?? bo rantu nie przywiozl zlote byly jakis maczo z mietka mu to przywiózł.