PINIU pisze:poleca wzmacniacz firmy FLI to podfirma Vibe sam mam taki i daje rade
Matko Bosko już gorszej opcji chyba nie ma

To prawda za dobry sprzęt trzeba niestety zapłacić, ale i tak lubię twoje podejście do sprawy. Możesz kupić już jakiś monofoniczny w dobrej cenie oczywiście używkę i do tego nie koniecznie musi być 2x do zasilania przodu wystarczy że dołożysz jakiś mały piecyk do wspomagania wzmacniacza wbudowanego w radiu i już będzie ciekawieM E R O pisze:Te cyfrowe ALPINE'y zabijaja cena:/ .
Zauwazylem , ze ciezko mi bedzie kupic mocnego 4x .
Latwiej by mi bylo z jakims mono do suba i 2x do zasilania przodu .
Po glowie chodzi mi HIFONICS , albo SONY XM oba to budzetowe propozycje , ale chyba najciekawsze jesli chodzi o stosunek jakosc/kasa
Tylko , ze ja w radiu nie mam wzmacniacza , padly mi koncowki mocy i zrobilem 4x RCAprzemo820 pisze:To prawda za dobry sprzęt trzeba niestety zapłacić, ale i tak lubię twoje podejście do sprawy. Możesz kupić już jakiś monofoniczny w dobrej cenie oczywiście używkę i do tego nie koniecznie musi być 2x do zasilania przodu wystarczy że dołożysz jakiś mały piecyk do wspomagania wzmacniacza wbudowanego w radiu i już będzie ciekawieM E R O pisze:Te cyfrowe ALPINE'y zabijaja cena:/ .
Zauwazylem , ze ciezko mi bedzie kupic mocnego 4x .
Latwiej by mi bylo z jakims mono do suba i 2x do zasilania przodu .
Po glowie chodzi mi HIFONICS , albo SONY XM oba to budzetowe propozycje , ale chyba najciekawsze jesli chodzi o stosunek jakosc/kasa
I tak chyba zrobie kupie jakies 4x i albo zmostkuje albo dolorze tyly ,tylko ,ze te tyly to graja w bagaznik wiec raczej nie bedzie tego. Do suba monobloka i tyle lepszej opcji nie widzeprzemo820 pisze:A to przepraszam nie doczytałemM E R O pisze:Tylko , ze ja w radiu nie mam wzmacniacza , padly mi koncowki mocy i zrobilem 4x RCAto w takim razie nie obejdzie się bez 2x przynajmniej, chociaż mógłbyś wyrwać 4x używkę w dobrej cenie a wtedy większe możliwości rozbudowy i kombinacji
Ty do mnie to piszesz. Ja tam sie nie znam na car audio wiec pytam.PINIU pisze:pisales ze 1800 to za duzo za piec ja za swoj dalem ok 800 masz mniej niz polowe a pozniej piszesz ze to dla ciebie zadna marka (vibe czy Fli) a polowa aut co wygrywaja zawody car audio w Polsce bazuje na tym sprzecie hmm...