[E39] 2.5 TDS 97r By Long sa Zdjecia

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Honik, gosc chce wkadac to w bude z Dieslem :) Trzeba przlozyc wszystko z benzyny. A pozatym Darex robi Swapy na okraglo i wiem ile co kosztuje. Mozna wsadzic 3.5 za 8 000 i bedzie to jezdzic. ja mowie o KOMPLETNYM Swapie. A nie drutowaniu. Silnik ze skrzynia manualna to masz okolo 7000. Podstawowe czesci, ktore powinno sie robic przy swapie V8 to masz kolejne 3000. Do tego wszystie przewody paliwowe, pompy, bak, przekazniki, bezpieczniki, licznik itd. Dalej hamulce od v8 i zawias. I oczywiscie robocizna.
Chcialem ladowac S62 do mnie jeszcze przed v12. I wiem ile co kosztuje. A najwiekszy problem to znalezc kogos kto to wzloy i to bedzie dzialac.
Za 40 000 to kupisz emke, ale e36.

jak masz gdzies e39 m5 po lifcie (bo jak zapewne wiesz przedlifty sie nie nadaja) za 15 000, to daj znac. jutro po to jade.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Long
Małopiszący

Post autor: Long »

powiem tak nie jestem laikiem w sprawach swapu bo robiłem juz nie raz ale w vw... ale nie robiłem w bmw i to z diesla na benzyne temu pytam.. to ze mowicie mi co trzeba zrobic to ja to wiem i zastanawiam sie czy poprstu nie zamienic sie albo nie doprowadzic tego auta do bardzo fajnego stanu od remontu silnika zaczynając :)
Long
Małopiszący

Post autor: Long »

witam z racji ze moja kobieta potrzebo wała tez mniejszego samochodu to pojawiła sie oferta i dostałem za moje e39 w rozliczenie e36 coupe takze proszę o zamknięcie tematu o nowym aucie napiszę nowy temat :)
Zablokowany