ynstu pisze:jakbym umiał zdjąć dokładke to bym ja zdjoł
No czyli nie umiałeś a nie, że się nie dało... dać się da bo nie ma zderzaków zespolonych z dokładkami. Widocznie ktoś musiał ją przykleić i teraz się nie dało
znaczy laminat z gieldy? ten gril juz mogles odzalowac te 50zl i zostac przy nowym typie no i z tymi kierunkami pomaranczowymi moim zdaniem tez sie cofasz piszez o Mpakiecie a wrzucasz pomarancze??
Oj za te pomarańcze minusik, nie pasuje to do takiego koloru + ten dziwny mpak który ma dokładkę dospawaną, dziwny przypadek, tak jak PINIU napisał mogłeś odżałować te 50zł i kupić już polifta. Jak dla mnie kilka kroków w tył ale do poprawienia
kolorek ładny ,
a co do zderzaka ,to pewnie z allegro kupiłeś ,są zderzaki co dokładka jest osobno i sa takie co dokładka jest już razem z zderzakiem i nie ma mozliwosci jej sciągnąc ,
jak bys poszukał to w tej cenie znalazł byś ori używkę ,czasami sa okazje
ale nie wyglada zle ,
wyczysc ładnie dokładke i będzie
Moloch pisze: mogłeś odżałować te 50zł i kupić już polifta.
Jak dla mnie dobrze że jest predlift, jedynie kierunki daj dymionie i lampy z tyłu mpakietowe i będzie ładnie zderzak też ładnie ogarnąłeś, szkoda tylko że jakiś kombinowany, ale w sumie tego nie widać
W ostatnim czasie zbytnio nic sie nie dzieje poza zmianą koloru felg alu na beżowy komuś sie może podobac a komuś nie heh mi sie ogolnie podoba nie ściągałem ani opon bo to nie ma sensu wystarczyło dobrze obklejic a troszke z tym zeszło .
konserwacja nadkoli
i wymiana oleju w dyfrze
na aucie wygląda to tak mniej wiecej foto liche w garazu robione i kalkulatorem
i to na tyla