BMW e36 coupe by dk0000
Dzisiaj do mojej BUNI wpadł nowy czujnik temp. cieczy bo niestety stary nie był oryginalny i nawalił co skutkowało tym że nie pokazywało mi temp. na liczniku.
Stary czujnik
Do autka wpadła także tydzień temu instalacja LPG STAG300.
Jak na razie to Bawarka mechanicznie ogarnięta i po woli nadchodzi czas na dopieszczenie jej pod względem wizualnym.
W najbliższym czasie wpadną nowe boczki drzwi i może obszyta kierownica
A na lato alumki BMW 16 styling 42
Stary czujnik
Do autka wpadła także tydzień temu instalacja LPG STAG300.
Jak na razie to Bawarka mechanicznie ogarnięta i po woli nadchodzi czas na dopieszczenie jej pod względem wizualnym.
W najbliższym czasie wpadną nowe boczki drzwi i może obszyta kierownica
A na lato alumki BMW 16 styling 42
Dzisiaj do mojej Bawarki wpadły jak na razie gumy usztywniające na przód bo jednak mieliście racje za miękka jest na seryjnym zawieszeniu i denerwowało mnie to po woli.
No ale na gumach jeździć nie zamierzam cały czas więc w najbliższym czasie wpadną usztywniane fedry może i nawet -30 na przodzie, dla tego że podobało mi się jak schodziła klinem w dół ale jednak te -50 było za dużo i haczyłem więc myślę, że -30 bd akurat.
A co wy o tym myślicie ??
No ale na gumach jeździć nie zamierzam cały czas więc w najbliższym czasie wpadną usztywniane fedry może i nawet -30 na przodzie, dla tego że podobało mi się jak schodziła klinem w dół ale jednak te -50 było za dużo i haczyłem więc myślę, że -30 bd akurat.
A co wy o tym myślicie ??