[E34] BMW E34 - Rav82
[E34] BMW E34 - Rav82
Witam i przedstawiam kolejną e34-tkę, tym razem 1992r. Nabyłem ją od kolegi z BMW MANIA.
Ledwo kupiłem i przeprowadziłem test jadąc za Warszawę . Jestem zadowolony z zakupu. Na prawdę w bardzo dobrej kondycji auto. Na dniach będę jedynie wymieniał lampy przednie na seryjne, bo obecnie są ksenony. A ja jestem zwolennikiem seryjnych .
Vin jeszcze nie rozkodowany.
Wyposażenie:
-el lusterka
-szyberdach
-regulowana kerownica
-fotele sportsize welur, podgrzewane
-abs
-wspomaganie kierownicy
Plany:
-zmienić kierownicę na trójramienną
-wymienić lampy przód seria i tył z białymi kierunkami
-założyć el mechanizmy szyb
Jeśli nie sprzedam swojej e34 535 w całości to pójdzie na części. I wtedy będę przekładał kilka rzeczy
Chwilowo parę zdjęć:
26.01.2014r
07.02.2014r
03.03.2014r
Ledwo kupiłem i przeprowadziłem test jadąc za Warszawę . Jestem zadowolony z zakupu. Na prawdę w bardzo dobrej kondycji auto. Na dniach będę jedynie wymieniał lampy przednie na seryjne, bo obecnie są ksenony. A ja jestem zwolennikiem seryjnych .
Vin jeszcze nie rozkodowany.
Wyposażenie:
-el lusterka
-szyberdach
-regulowana kerownica
-fotele sportsize welur, podgrzewane
-abs
-wspomaganie kierownicy
Plany:
-zmienić kierownicę na trójramienną
-wymienić lampy przód seria i tył z białymi kierunkami
-założyć el mechanizmy szyb
Jeśli nie sprzedam swojej e34 535 w całości to pójdzie na części. I wtedy będę przekładał kilka rzeczy
Chwilowo parę zdjęć:
26.01.2014r
07.02.2014r
03.03.2014r
Ostatnio zmieniony 2014-03-04, 07:34 przez Rav82, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój dziadek ma na imię ''TaDek S.''
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Przeciez golym okiem widac ze lampy sa inne.
Interesowalem sie troche ta 520 zanim kupilem e36. Calkiem fajna sie wydawala, tylko pare rzeczy mnie wkur i sie nie zdecydowalem na nia.
To Brokatrot?
Duzy plus wlasnie za kolor i Szporty, minus za ksenon. Ogolnie autko pozytywne. Czemu sprzedajesz 535?
Interesowalem sie troche ta 520 zanim kupilem e36. Calkiem fajna sie wydawala, tylko pare rzeczy mnie wkur i sie nie zdecydowalem na nia.
To Brokatrot?
Duzy plus wlasnie za kolor i Szporty, minus za ksenon. Ogolnie autko pozytywne. Czemu sprzedajesz 535?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.