[E46] 328Ci by Gabrielo
No z tym kontrastem to pojechał na maksa...
Samochodzik jedzie i ma się dobrze.. Wczoraj byłem u przyma szukać błędu airbaga i po kilku godzinach się znalazł, został naprawiony i usunięty, także na zegarach znowu czysto, bez zbędnych świecących lampek..
Zafundowałem mu też ostatnio dwururkę z nierdzewki, bo poprzedni ałspuf wyglądał strasznie Ten myślę, że pasuje lepiej
I skorzystałem z okazji, by zrobić mojej malutką sesyjkę, bo pogoda pikna..
pozdrawiam serdecznie!!
Samochodzik jedzie i ma się dobrze.. Wczoraj byłem u przyma szukać błędu airbaga i po kilku godzinach się znalazł, został naprawiony i usunięty, także na zegarach znowu czysto, bez zbędnych świecących lampek..
Zafundowałem mu też ostatnio dwururkę z nierdzewki, bo poprzedni ałspuf wyglądał strasznie Ten myślę, że pasuje lepiej
I skorzystałem z okazji, by zrobić mojej malutką sesyjkę, bo pogoda pikna..
pozdrawiam serdecznie!!
To będzie teraz dość trudne ale ja bym je osobiście opalił na końcach palnikiem i zostawił do wystygniecia, pozostaje taki efekt jak w wyczynowych autach czyli fioletowo-czerwone przebarwienie jakby pluła ogniem i nie trzeba polerowaćMystic888 pisze:Trzeba byl spolerowac te koncowki.
Ogólnie elegancki popylacz
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..