No jest to felga która na e36 wygląda super Fajnie będzie !
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jako że wszyscy chwalą ten środek ,postanowiłem go dzisiaj kupić ,podjechałem do MrCleaner i juz mam
jak będe miał chwile to zaczynam działac ,myslę że efekt będzie super
Dzisiaj kurier dostarczył mi paczuszkę a w środku komplecik OBC 18 z kostkami kompletne
teraz tylko montaż
Noooo ho ho ho ! Kawał dobrej roboty. Powiedz co ci działa? Pokazuje spalanie i zasięg ? Pełne obc to coś pięknego. Manetka działa?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew pisze:Noooo ho ho ho ! Kawał dobrej roboty. Powiedz co ci działa? Pokazuje spalanie i zasięg ? Pełne obc to coś pięknego. Manetka działa?
whucrew wszystko działa wszystko ,ile paliwa w baku,spalanie na sto ,ile KM do zrobienia na paliwie ,
manetka działa super -fajna sprawa z tym ,
polecam ci
Robiłeś sam czy ktoś Ci to ogarniał? Pytam bi sam przymierzam sie do 18, masz jakies porzadne schematy? Bo szukalem ale okazuje sie ze nie dziala wszystko a zalexalo by mi na tym zeby pokazulywalo wszystko jak u ciebie...Pozdro i jak co napisz na PW odnosnie schematow itd
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
Sebek pisze: Pytam bi sam przymierzam sie do 18, masz jakies porzadne schematy? Bo szukalem ale okazuje sie ze nie dziala wszystko a zalexalo by mi na tym zeby pokazulywalo wszystko jak u ciebie...Pozdro i jak co napisz na PW odnosnie schematow itd
2x!