ppatryk -->> e46 323Ci
Samochód miał być na sprzedaż, jednak nie potrafię się z nim rozstać, trochę przy nim porobiłem, szkoda by było tak szybko sprzedać, było kilku oglądających, pomimo dosyć dużej ceny jak na rocznik miał być sprzedany...jednak odmówiłem ostatecznie..
Kolejna mała aktualizacja
ma być idealnie więc będzie
-guma na wale
-paski, rolki, napinacze
-akumulator
-płyn wspomagania
-płyn hamulcowy
-olej w dyferencjale
-chlapacze tył
Wyprałem też całość, tylko jedno zdjęcie, ale na żywo naprawdę jest teraz czystoooo
Na koniec wpadły DRL to mnie mega cieszy, mała rzecz a jaka fajna
Wkrótce kolejne aktualizacje
Kolejna mała aktualizacja
ma być idealnie więc będzie
-guma na wale
-paski, rolki, napinacze
-akumulator
-płyn wspomagania
-płyn hamulcowy
-olej w dyferencjale
-chlapacze tył
Wyprałem też całość, tylko jedno zdjęcie, ale na żywo naprawdę jest teraz czystoooo
Na koniec wpadły DRL to mnie mega cieszy, mała rzecz a jaka fajna
Wkrótce kolejne aktualizacje
Witam Wszystkich
Następna aktualizacja, tym razem coś ciekawego
Na początku przyjechała taka ramka, nowa.
Następnie tajemniczy karton
A w nim
Tak się prezentuje zawartość
Jest to klon Dynavin czy Eonon, sprowadzałem bezpośrednio z Chin. Czas oczekiwania 7 dni.
Sprawuje się bardzo dobrze, jest szybkie (Dynavin N6 z E92 jest troszkę szybszy).
Nie ma do czego się doczepić. Uprzedzenie oparte na Win Ce 6.0 - Androida nie chciałem (za dużo bajerów nie jest wcale przydatne).
Gra ładnie, działa z fabrycznym wzmacniaczem Alpine. Kamerki cofanie nie montowałem i nie wiem czy będę montował.
Tak wygląda w samochodzie
Następna aktualizacja, tym razem coś ciekawego
Na początku przyjechała taka ramka, nowa.
Następnie tajemniczy karton
A w nim
Tak się prezentuje zawartość
Jest to klon Dynavin czy Eonon, sprowadzałem bezpośrednio z Chin. Czas oczekiwania 7 dni.
Sprawuje się bardzo dobrze, jest szybkie (Dynavin N6 z E92 jest troszkę szybszy).
Nie ma do czego się doczepić. Uprzedzenie oparte na Win Ce 6.0 - Androida nie chciałem (za dużo bajerów nie jest wcale przydatne).
Gra ładnie, działa z fabrycznym wzmacniaczem Alpine. Kamerki cofanie nie montowałem i nie wiem czy będę montował.
Tak wygląda w samochodzie